ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 19 d'abril del 2023

De 13.00 h a 13.30 h

Gratuït amb codi d'ACCIÓ (veure nota al peu de pàgina)

En aquesta sessió presencial es presentaran les línies d’ajuts d’ACCIÓ Indústria 4.0 i Digital Innovation Hub de Catalunya. Es donaran a conèixer el DIH4CAT a les empreses catalanes interessades a incorporar tecnologies i podran fer proves pilot de tecnologies, beneficiant-se de les infraestructures, coneixement i experteses de l'ecosistema DIH4CAT.

Aquesta sessió està inclosa dins les activitats d'innovació oberta que es duran a terme en el marc del Congrés Advanced Factories 2023, que tindrà lloc a Barcelona del 18 i el 20 d'abril.

Inscriu-te a la sessió i rebràs el codi promocional d'ACCIÓ per aconseguir la teva invitació Premium VIP Pass de 3 dies, que et dona accés a:

  • Zona Expositiva Advanced Factories.
  • Zona Expositiva AMT.
  • Programa complet de conferències Industry 4.0 Congress.
  • Programa complet de conferències Metal Industry 4.0 Congress.
  • Factory Innovation Theatre.
  • Congrés Nacional de Gestors de Polígons Industrials.
  • Sala VIP.
  • App de l'esdeveniment disponible en Google Play i Apple Store.
  • I moltes activitats més!

Advanced Factories Expo & Industry 4.0 Congress és el major esdeveniment professional d'automatització i robòtica industrial per a impulsar la teva fàbrica a una nova dimensió de productivitat. A més de ser una fira i un congrés, suma altres esdeveniments que es converteixen en una cita ineludible per qualsevol empresari o executiu industrial.

El Digital Innovation Hub de Catalunya (DIH4CAT) és un ecosistema regional d’innovació sense ànim de lucre, format pels principals agents de suport a la digitalització de Catalunya, que té com a objectiu impulsar la transformació tecnològica de la Petita i Mitjana Empresa (amb especial focus en sectors industrials i proveïdors de tecnologia), les startups tecnològiques i les entitats públiques.

Innovació, tecnologia i R+D / Startups i Emprenedoria
Indústria 4.0 i tecnologies del futur
/ Tots els sectors

Activitat d'innovació oberta en el marc del Congrés Advanced Factories 2023.

Una empresa del sector industrial, un proveïdor tecnològic, una startup tecnològica o una administració pública.

És necessària l’entrada a l'Advanced Factories per poder visitar el Congrés i així poder participar en aquesta activitat de manera presencial.

Inscriu-te a la sessió i rebràs el codi promocional d'ACCIÓ per aconseguir la teva invitació Premium VIP Pass de 3 dies.

Més informació


Av. Joan Carles I, 64
08908 Hospitalet de Llobregat, l'