ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 20 d'abril del 2023

De 10.00 h a 11.30 h

Gratuït

Les empreses tenen un paper cabdal en l’assoliment d’una economia més sostenible i més alineada amb els compromisos de mitigació i adaptació assumits pels Estats a l’Acord de París. El teixit empresarial del país té un paper fonamental atès que la seva activitat, causa un efecte directe sobre el nostre entorn.

En aquesta sessió es parlarà dels nombrosos canvis i les principals mesures que s'aproximen en l'àmbit europeu, estatal i autonòmic, amb especial atenció a com aquestes afectaran les empreses.

Veurem quines són les obligacions introduïdes, la necessitat de què les empreses donin compliment a les seves obligacions en matèria climàtica i emprenguin estratègies de sostenibilitat per tal de fer front als riscos de transició associats al canvi climàtic.

ACCIÓ t'acompanya en aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 450 organismes de suport a l’empresa en 50 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Economia circular
/ Tots els sectors

Conèixer els canvis normatius que s'aproximen i els reptes per combatre el canvi climàtic de les pimes, així com els instruments i recursos a Catalunya.

Una pime, un clúster, un centre tecnològic o una entitat interessats en el canvi climàtic.

10.00 h

Benvinguda

Maite Ardèvol, líder d’equip d’economia circular d'ACCIÓ

10.05 h

Canvis normatius i reptes per a les pimes per combatre el canvi climàtic

Irene Mataró Villacampa, advocada de TERRAQUI

10.45 h

Instruments i recursos a Catalunya

Iñaki Gili, Oficina Catalana pel Canvi Climàtic, Generalitat de Catalunya

11.00 h

Torn obert de preguntes

11.30 h

Fi de la sessió

Organitza

Col·labora

Més informació