ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dijous, 20 d'abril del 2023

De 15.00 h a 16.30 h

Gratuït

La digitalització industrial i l'automatització dels processos en les indústries ha donat lloc a un mercat laboral tant nou com desconegut.

Aquest ha d'evolucionar a la mateixa velocitat que ho fa la tecnologia, així que ara el repte és adaptar els nous perfils professionals a les demandes del sector industrial.

Aquesta jornada, que té com a objectiu presentar i discutir sobre la identificació, la incorporació i la retenció del talent tecnològic a Catalunya, i que es desenvoluparà en el marc de l'Advanced Factories, et permetrà:

  • Conèixer les principals fonts i programes de Talent Tecnològic a Catalunya per a empreses.
  • Aprendre alguns exemples pràctics d'empreses proveïdores de solucions.
  • Escoltar les millors pràctiques en la incorporació i la retenció de talent tecnològic per part d'empreses actives en aquest moment.

Si t'interessa aprofundir en els principals aspectes del talent tecnològic, no et pots perdre aquesta sessió.

Aquesta sessió està inclosa dins les activitats d'innovació oberta que es duran a terme en el marc del Congrés Advanced Factories 2023, que tindrà lloc a Barcelona del 18 i el 20 d'abril.

Advanced Factories Expo & Industry 4.0 Congress és el major esdeveniment professional d'automatització i robòtica industrial per a impulsar la teva fàbrica a una nova dimensió de productivitat. A més de ser una fira i un congrés, suma altres esdeveniments que es converteixen en una cita ineludible per qualsevol empresari o executiu industrial.

Estratègia empresarial / Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Tractar la identificació, la incorporació i la retenció del talent tecnològic a Catalunya.

Una gran empresa, una startup o una pime que consideri el talent com a factor clau de comptitivitat.

Consulta el programa complet a la documentació relacionada d'aquesta pàgina.

És necessària l’entrada a l'Advanced Factories per poder visitar el Congrés i així poder participar en aquesta activitat de manera presencial.

Inscriu-te a la sessió i rebràs el codi promocional d'ACCIÓ per aconseguir la teva invitació Premium VIP Pass de 3 dies.

Organitza

Més informació


Av. Joan Carles I, 64
08908 Hospitalet de Llobregat, l'