null

Actes External

dilluns, 24 d'abril del 2023

De 16.00 h a 17.00 h

Gratuït

Vols conèixer de primera mà les oportunitats de negoci per a tota la cadena de valor del sector de l’aigua a tres de les principals economies de l’Amèrica Llatina?

En aquesta sessió presencial a Barcelona, es presentaran les oportunitats que ofereixen tres dels principals mercats llatinoamericans per a les empreses catalanes del sector de l'aigua així com abordar les principals tendències i reptes del sector.

BRASIL:

L’aprovació del nou marc de sanejament bàsic (juny del 2020) preveu la universalització dels serveis d’aigua corrent i clavegueram fins al 2033. Assolir la universalització d’aquests serveis suposarà una inversió al voltant dels 100.000 milions d’euros, entre obres, material per a la canalització d’aigües (vàlvules, aixetes, canonades, etc.) i sistemes de tractament de residus.

MÈXIC:

Els principals reptes que afronta el país son el tractament d’aigües residuals, depuració i reutilització d’aigües residuals industrials i la infraestructura hidràulica.

XILE:

Els principals àmbits amb necessitats tecnològiques son l’eficiència hídrica i l’eficiència energètica: des de la sensorització, telemetria, automatització fins a noves tecnologies de diagnosi i renovació de xarxes.

No t'ho perdis!

 

Aquesta sessió està inclosa dins del programa dels International Business Days - Focus Amèrica d’ACCIÓ, que tindran lloc del 24 al 28 d'abril. A través de sessions i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Internacionalització
Energia i recursos

Fomentar la col·laboració i les oportunitats de negoci en el sector de l'aigua a Amèrica Llatina, així com promoure la innovació i la sostenibilitat en la gestió de l'aigua en aquesta regió.

Una empresa catalana que treballi en el sector de l'aigua.

16.00 h

Benvinguda

16.05 h

Oportunitats en el sector de l'aigua a Mèxic, Xile i Brasil

Gabriela Gándara, directora de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Ciutat de Mèxic

Manuel Santos, director de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Santiago de Xile

Josep Maria Buades Juan, director de l'Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a São Paulo

16.50 h

Torn obert de preguntes

17.00 h

Fi de la sessió

La sessió combinarà la llengua catalana i castellana.

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona