ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 25 d'abril del 2023

De 12.30 h a 14.00 h

Gratuït

 

L’e-commerce als Estats Units continua creixent i marcant xifres rècord de vendes, arribant per primer cop al bilió de dòlars el 2022. A diferència del mercat online xinès, l’ecosistema de l’e-commerce als Estats Units té unes característiques similars a les nostres, i per tant aquest fet el fa un mercat atractiu per les empreses catalanes.

Això no obstant, es tracta d’un dels mercats més competitius del món, en el que el consumidor és molt exigent amb la qualitat dels productes o serveis i l’atenció al client rebuda.

Per aquest motiu, és important conèixer en detall les diferents vies d’entrada d’aquest mercat i com abordar-lo amb èxit. En Marcos González, director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Miami i expert en projectes d’e-commerce als Estats Units, ens parlarà de tot això i, a més, conduirà una taula rodona amb diferents experts que ens explicaran les claus de les diferents estratègies d’entrada al mercat i les necessitats operatives de cadascuna d’elles:

  • A través d’Amazon, rei indiscutible del retail online.
  • A través d’un ecommerce propi, en el que podem tenir el control de les dades i les operacions.
  • A través de marketplaces B2B o bé marketplaces de nínxol Addicionalment, presentarem el nou servei de l’Oficina d’ACCIÓ a Miami, el servei US Ecommerce Consulting, adreçat a totes les empreses que vulguin introduir-se o consolidar les seves vendes online en aquest mercat.

Aquesta sessió forma part del servei International eTrade per impulsar la internacionalització de les empreses catalanes a través dels canals digitals.

No t'ho perdis!

Aquesta sessió està inclosa dins del programa dels International Business Days - Focus Amèrica d’ACCIÓ, que tindran lloc del 24 al 28 d'abril. A través de sessions i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Internacionalització
Tots els sectors

Conèixer les diferents vies d'entrada del mercat online americà per decidir la que millor s'adapta a la teva estratègia.

Una empresa catalana interessada a conèixer les característiques del comerç electrònic als Estats Units.

12:30 h

Benvinguda i presentació del servei US Ecommerce Consulting

Elena Antonijuan, responsable del programa International eTrade d’ACCIÓ

12:35 h

Taula rodona amb la participació de:

  • Marcos González, director de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Miami
  • Miguel de Reina, CEO de Brainy Commerce
  • Ovidio López, General Manager de Raminatrans USA
13.20 h

Torn obert de preguntes

13.30 h

Fi de la sessió

Organitza

Més informació