ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 26 d'abril del 2023

De 16.00 h a 17.20 h

Gratuït

Els Estats Units són, sens dubte, el mercat més mundial més potent comercialment. Amb un PIB aproximat l’any 2021 de 22,7 bilions de dòlars nord-americans i una població de 334M d'habitants, compta amb l'economia més gran del món i una de les més diversificades.

La seva importància no només rau en el fet que té una gran població i un alt nivell de consum per càpita, sinó que a més, acull moltes de les empreses més grans i exitoses del món; compta amb una infraestructura i un sistema financer altament desenvolupats, un clima empresarial favorable i un entorn regulador estable que atrau inversors i empreses de tot el món.

L'Estat de Florida, ofereix incentius fiscals i reguladors atractius per a les empreses i té una economia en creixement que pot proporcionar un gran mercat per als productes i els serveis d'aquestes empreses. També ha esdevingut un Estat especialment atractiu per a les empreses del sector salut, l'estat ha desenvolupat una infraestructura d'atenció mèdica d'alta qualitat i té algunes de les millors universitats i centres de recerca mèdica del país.

Participa i Informa't sobre la missió que TecnoCampus organitza per empreses del Sector Salut a Florida els dies del 27 de novembre a 1 de desembre de 2023 i descobreix els avantatges que oferim als participants, i que explicarem durant la sessió.

Aquesta sessió està inclosa dins del programa dels International Business Days - Focus Amèrica d’ACCIÓ, que tindran lloc del 24 al 28 d'abril. A través de sessions i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Internacionalització
Biotecnologia
/ Salut i serveis sanitaris

Conèixer més sobre el mercat dels Estats Units.

Una empresa que vulgui exportar als Estats Units.

16.00 h

Benvinguda

Ferran Huidobro Casamitjana, Tecnocampus

16.05 h

Incentius i avantatges actuals a Florida

Gonzalo Arance, Entreprise Florida

16.30 h

El sector salut a Florida i avantatges que presenta

Elisa Medrano, ACCIÓ Miami

16.55 h

Informació sobre la missió empresarial a Florida

Ferran Huidobro Casamitjana, TecnoCampus

17.05 h

Torn obert de preguntes

17.20 h

Fi de la sessió

Col·labora

Més informació