null

Actes External

dijous, 27 d'abril del 2023

De 15.00 h a 17.00 h

Gratuït
Apunta't a la missió empresarial a Colòmbia per al sector TIC a la fira ANDICOM. Les inscripcions estan obertes fins al 30 de juny!

 

Participa en aquesta sessió per conèixer les oportunitats en el sector TIC a Colòmbia!

En aquesta sessió comptarem amb Xavier Roca, director de l'Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Colòmbia i Equador per parlar de les bondats de Colòmbia per les empreses del sector TIC catalanes, un sector en creixement a una economia que ha consolidat el seu potencial.

Colòmbia és la quarta economia de Llatinoamèrica i el tercer país més poblat amb quasi 50 milions de persones. Té una forta seguretat jurídica i té bons tractats de lliure comerç amb les principals economies mundials. Sobretot amb la UE. Les exportacions amb Catalunya s’han intensificat els darrers anys.

Durant la sessió es donaran a conèixer les xifres clau del sector al país, característiques del mercat. Parlarem d’oportunitats de negoci concretes i claus d’accés al mercat i descobrirem com Colòmbia pot representar la porta d’entrada per accedir a la regió de Llatinoamèrica, amb un fort interès a impulsar tecnologies relacionades amb les TIC i la transformació digital, tant pel sector públic com privat.

A més, t'explicarem les característiques principals de la missió empresarial a Colòmbia que hem preparat per participar en l'edició d’enguany de la Fira Andicom del 6 al 8 de setembre, ens hi acompanyes?  

La fira Andicom és la fira internacional del sector TIC de referència a la regió andina, que reuneix a grans empreses de tots els sectors amb necessitats tecnològiques. A la darrera edició va comptar amb 5.000 assistents de 30 països.

Si tens interès a participar en aquesta missió, podràs mantenir una reunió personalitzada amb el director de l'Oficina Exterior després de la sessió.

Vine a la sessió i descobreix tots els detalls! 

 

Aquesta sessió està inclosa dins del programa dels International Business Days - Focus Amèrica d’ACCIÓ, que tindran lloc del 24 al 28 d'abril. A través de sessions i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Internacionalització
TIC i transformació digital

Apropar el mercat colombià a les empreses catalanes del sector TIC.

Una empresa catalana del sector TIC interessada a vendre a Colòmbia.

15.00 h

Benvinguda 

15.05 h

Oportunitats per a empreses catalanes del sector TIC a Colòmbia i Equador

Xavier Roca, director de l'Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Colòmbia i Equador

Anna Peña, consultora sènior d’Estratègia Internacional del sector TIC, ACCIÓ

15.45 h

Fi de la sessió i inici de les reunions individuals presencials entre empreses TIC i els ponents

17.00 h

Fi de les reunions individuals

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona