ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

divendres, 28 d'abril del 2023

De 11.00 h a 12.30 h

Gratuït

 

En aquesta sessió coneixeràs la missió empresarial als Estats Units per al sector de la mobilitat urbana, que tindrà lloc del 26 al 30 de juny a l'àrea metropolitana de Washington DC – DMV (District of Columbia, Maryland & Virginia).

L’objectiu de la missió és facilitar el coneixement i posicionament de les empreses participants en el sector de la mobilitat urbana, en relació amb les principals inversions actuals en el sector de la infraestructura als Estats Units, les oportunitats derivades del Pla Biden i entrar en contacte amb diferents actors clau del sector públic i privat (associacions, enginyeries, consultores, etc. ).

El pla de transport del president Biden, conegut oficialment com a American Jobs Plan, és una proposta integral per invertir en la infraestructura de transport dels Estats Units, crear llocs de treball i abordar el canvi climàtic. Algunes de les dades més destacades del pla son:

  • Inversió total prevista: 2 bilions de dòlars durant vuit anys (dels quals, 621.000 milions de dòlars dedicats al transport).
  • Principals objectius: actualitzar les carreteres, ponts i aeroports, ampliar el transport públic i promoure l'adopció del vehicle elèctric.
  • Inclou finançament per modernitzar les agències de trànsit, inversió en el desenvolupament de noves tecnologies i en la millora de la resiliència de la infraestructura de transport.

Connecta't en aquesta sessió i descobreix tots els detalls d'aquesta missió! 

Aquesta sessió està inclosa dins del programa dels International Business Days - Focus Amèrica d’ACCIÓ, que tindran lloc del 24 al 28 d'abril. A través de sessions i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Internacionalització
Mobilitat sostenible

Conèixer les activitats previstes en el marc de la missió als Estats Units, prevista pel mes de juny de 2023.

Una empresa catalana que treballi en l'àmbit de la mobilitat urbana.

11.00 h

Benvinguda

11.05 h

Principals característiques de l'American Jobs Plan

David Rojas, director de l'Oficina Exterior d'ACCIÓ a Washington

11.30 h

Presentació de la missió

Víctor Mercè, líder d'equip de Contractació Pública Internacional d'ACCIÓ

12.00 h

Torn obert de preguntes

12.30 h

Fi de la sessió

Les inscripcions a la missió ja son obertes! Informat i sol·licita la teva plaça abans del 12 de maig!

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
Sala d'actes
08008 Barcelona