ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 2 de maig del 2023

De 10.30 h a 14.00 h

Gratuït

 

T’agradaria definir un full de ruta en termes d’internacionalització, sostenibilitat o digitalització? Vols aplicar noves tecnologies de la indústria 4.0 o desenvolupar solucions sostenibles a la teva empresa? Els Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l’empresa són l’eina que necessites per fer-ho possible!

Connecta’t a la presentació per conèixer la nova convocatòria de Cupons d’ACCIÓ, els ajuts directes de fins a 20.000 euros per enfocar l’estratègia o encetar projectes de transformació empresarial.

Una sessió única per uns ajuts excepcionals que et permetran transformar la teva empresa a través de l’assessorament dels proveïdors acreditats per ACCIÓ.

Inscriu-te i descobreix les set modalitats d’enguany:

  • Cupons d’estratègia per empreses industrials: Fins a 8.000 euros per identificar i prioritzar les iniciatives a explotar o àrees d’oportunitats a explorar per assegurar la competitivitat futura de l’empresa.
  • Cupons d'assessorament en la implantació indústria 4.0: Fins a 20.000 € per l’assessorament en el procés d’integració de tecnologies i solucions de la indústria 4.0 a partir d’una estratègia de transformació digital definida.
  • Cupons tecnologies digitals avançades: Fins a 20.000 € per testar, experimentar i validar l’ús i aplicació de tecnologies digitals avançades mitjançant l’ús d’infraestructures del Digital Innovation Hub de Catalunya, per aplicar-les posteriorment al projecte empresarial.
  • Cupons Green: Fins a 8.000?€ per incorporar tecnologies verdes, fer una diagnosi ambiental, definir l’estratègia de sostenibilitat, el full de ruta tecnològic per assolir neutralitat climàtica, un model més circular o establir un pla d’acció per a la mitigació o l’adaptació al canvi climàtic.
  • Cupons per Programes Europeus R+D+I: Fins a 12.000 euros per obtenir assessorament especialitzat per preparar propostes a programes europeus col·laboratius de recerca, desenvolupament i innovació.
  • Cupons iniciació a l'exportació: Fins a 8.000 euros per dissenyar un pla de promoció internacional o subcontractar un export manager que engegui el procés d'internacionalització de l'empresa.
  • Cupons International e-Trade: Fins a 6.000 euros per analitzar la presència digital, establir una estratègia digital internacional i dissenyar un pla d'accions als canals digitals.

No t'ho perdis!

Estratègia empresarial / Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Tots els sectors

Informar-te de les característiques de la convocatòria 2023 dels Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l'empresa.

En general, una pime amb establiment operatiu a Catalunya. Cada tipologia de cupons pot tenir públics diferents.

10.30 h

Benvinguda

Albert Castellanos, secretari d'Empresa i Competitivitat

10.40 h

Cupons d’estratègia per empreses industrials

Enric Bayó, Mànager d’Innovació i Model de Negoci d'ACCIÓ

11.15 h

Cupons Green

Maite Ardèvol, Líder d'Equip d'Economia CircularCircular d'ACCIÓ

Elena Blanco, tècnica de mitigació de l'Oficina Catalana de Canvi Climàtic

11.45 h

Cupons d'assessorament en la implantació indústria 4.0 i de tecnologies digitals avançades

Sandra Pérez, Líder Equip d'Indústria 4.0 d'ACCIÓ

12.30 h

Cupons per Programes Europeus R+D+I

Jennifer Ruiz, Consultora Sènior de Programes EU d'R+D+I d'ACCIÓ

13.00 h

Cupons iniciació a l'exportació

Cristina Fabián, Consultora Sènior d’Entitats d’Internacionalització

13.30 h

Cupons International eTrade

Elena Antonijuan, Líder d'Equip d'International eTrade

14.00 h

Fi de la sessió

Atenció! Hem concentrat en una única sessió virtual la informació de les diferents modalitats de Cupons ACCIÓ 2023. Inscriu-te ara per reservar la teva plaça i pròximament podràs consultar el programa per decidir si seguir tota la sessió o connectar-te al bloc que més t'interessi.