ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dilluns, 8 de maig del 2023

De 09.30 h a 10.30 h

Gratuït

La intel·ligència artificial generativa té una aplicació molt recent en àmbits creatius. Des del llançament del chatGPT per part d’OpenAI, hem estat conscients que les màquines poden crear text, imatge, veu, i fins i tot vídeo. L’impacte pot arribar a ser molt rellevant a qualsevol activitat: en el futur, no podrem viure sense la IA en el nostre dia a dia. Què és realitat i què és bombolla?

En aquesta xerrada, Diego Bartolomé, fundador i CEO de Sintetic.AI, ens parlarà de l’evolució de la tecnologia en els últims anys, com impactarà a diferents sectors com l’e-commerce, la gestió de contingut, i fins i tot la creació de documents d’alt valor afegit com contractes legals i jurídics o informació mèdica. També, veurem què podem esperar del futur de la intel·ligència artificial i com evolucionarà.

Diego Bartolomé és el fundador de sintetic.ai, una startup que desenvolupa solucions B2B de IA generativa. Abans d’això, va crear tauyou, especialitzada en tecnologia de traducció automàtica, que va vendre a TransPerfect, l’empresa més gran de traducció del món. Entre aquestes dues startups, ha ocupat posicions de lideratge a TransPerfect (Director de IA), a Microsoft (Senior Program Manager) i a Language I/O (CTO). També és inversor en startups d’alt impacte i mentor d’emprenedors/es amb vocació global.

Sintetic.AI crea contingut de forma automàtica per a àmbits com e-commerce, pàgines web, suport al client i farma, entre d’altres.

No t'ho perdis!

Innovació, tecnologia i R+D / Startups i Emprenedoria
Tots els sectors

Donar a conèixer una startup catalana d'intel·ligència artificial creativa, amb quins clients treballa i les solucions que de moment els hi aporta.

Una empresa interessada en la innovació disruptiva.

09.30 h

Benvinguda

09.35 h

Com i per què la intel·ligència artificial creativa ho canviarà tot

Diego Bartolomé, fundador i CEO de Sintetic.AI

10.00 h

Torn obert de preguntes

10.30 h

Fi de la sessió

Organitza

Més informació