ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 9 de maig del 2023

De 09.45 h a 14.00 h

Gratuït

Una Job Dating és una jornada d’intercanvi entre les empreses del territori que cerquen personal amb persones candidates que busquen feina. Durant la jornada es realitza una ponència de persones expertes en relacions laborals i recursos humans, i una dinàmica Speed Job Dating, una forma d’entrevista personal “ràpida” caracteritzada per un temps limitat (5-10 minuts).

Els professionals donen a conèixer la seva candidatura, demostrant perquè són la millor opció pel lloc de feina, explicant la seva trajectòria a diverses empreses, sense els nervis i inseguretats de reunions llargues.

En aquestes “cites de feina ràpides”, les empreses poden conèixer un gran nombre de candidats/es en un mateix dia, i tenir-ne una primera impressió.

Si ets una empresa del Pallars Sobirà i estàs buscant personal, inscriu-te a la jornada i registra les teves ofertes de feina. En un sol matí podràs recollir currículums i entrevistar a diverses persones candidates.

Si ets una persona candidata i estàs buscant feina, inscriu-te com persona candidata, adjunta el teu currículum.  Tindràs l’oportunitat d’arribar a diverses empreses de la comarca en un sol matí.

Estratègia empresarial
Tots els sectors

Conèixer un gran nombre de candidats/es en un mateix dia, i tenir-ne una primera impressió.

Una empresa de qualsevol sector i mida que cerca personal o una persona que busca feina a la zona del Pallars Sobirà.

09.45 h

Acreditacions

10.00 h

Presentació

10.30 h

Ponències

12.30 h

Entrevistes ràpides

14.00 h

Pica-pica i fi de la jornada

Col·labora

Més informació


Camí de la Cabanera, 2
25560 Sort