ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

Presencial: 17 de maig del 2023
Virtual: 24 de maig del 2023

Inscripcions fins al 23 de maig

Diferents opcions de preus (consulta la nota al peu de pàgina).

Transforma la salut del futur amb les teves idees innovadores! 

Dotze grans corporacions catalanes del sector de la salut digital participen en l'Open Innovation Challenge, organitzat per ACCIÓ, per trobar solucions innovadores als seus reptes

Així que, si ets una empresa innovadora, un centre d'R+D o un centre tecnològic, no deixis passar aquesta oportunitat única per presentar les teves propostes i contribuir a trobar solucions als reptes plantejats. Fes ara les teves propostes a través a través del botó d'inscripcions d'aquesta pàgina o de la plataforma del Health Revolution Congress Open Innovation Challenge.

Les trobades presencials entre les grans corporacions i els proveïdors tindran lloc el 17 de maig a Barcelona, en el marc del Health Revolution Congress, o pots concertar trobades virtuals el dia 24 de maig.

Aquest congrés ofereix coneixement de tecnologies d'avantguarda i noves tendències i solucions de futur, així que no perdis l'oportunitat d'explorar les solucions de salut digital d'avui per a la salut de demà. 

No t'ho perdis!

Vols més informació? Consulta el vídeo de la sessió explicativa del passat 13 d'abril 'Descobreix els reptes de l'Open Innovation Challenge en el marc del Congrés Health Revolution'.

Innovació, tecnologia i R+D / Startups i Emprenedoria
Indústria farmacèutica
/ Salut i serveis sanitaris / TIC i transformació digital

Proposar solucions innovadores als reptes plantejats per les grans corporacions del sector de la salut digital, a través de la participació en l'Open Innovation Challenge del Health Revolution Congress.

Una empresa innovadora, un centre de R+D o un centre tecnològic.

El preu per accedir virtualment és de 10 €, mentre que per assistir presencialment el preu és de 70 €. A més, oferim la possibilitat d'obtenir un codi de descompte. Si vols més informació sobre aquesta opció, posa't en contacte amb nosaltres.

Més informacióTens dues opcions per assistir-hi: presencialment el dia 17 de maig o virtualment el dia 24 de maig. L'assistència presencial tindrà lloc a la Llotja de Mar, al passeig Isabel II, 1, 08003 Barcelona.