ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 23 de maig del 2023

De 16.00 h a 17.30 h

Gratuït

Descobreix les fires més importants del sector tecnològic i digital en l'àmbit internacional en aquesta sessió!

Les fires Web Summit, Slush i Noah Conference estan dirigides a empreses i professionals del sector tecnològic i digital que busquen créixer, connectar amb altres professionals i aprendre les últimes tendències del sector.

La Web Summit aplega els líders més destacats de la tecnologia, inversors i emprenedors a Lisboa del 13 al 16 de novembre. És una oportunitat única per a les empreses d'exhibir les seves innovacions, aprendre les últimes tendències del sector i connectar amb altres professionals. Les startups que acompanyarem en aquesta missió es trobaran en una fase inicial (early stage), amb un finançament aixecat d'1 M€ a 5?M€. És una oportunitat única per a les empreses d'exhibir les seves innovacions, aprendre les últimes tendències del sector i connectar amb altres professionals.

Slush, que se celebrarà a Helsinki del 30 de novembre a l'1 desembre és una fira que aplega inversors i empreses emergents de tot el món. Amb més de 3.500 empreses participants, és la fira perfecta per a aquelles empreses que busquen créixer i destacar en el sector tecnològic. Les startups que acompanyarem a aquesta missió són en general scale ups buscant rondes d'inversió internacionals

Noah Conference, que se celebrarà a Zurich del 13 al 14 de desembre, és una fira que aplega els inversors més destacats d'Europa. Amb oradors de primer nivell, la fira és una oportunitat única per a les empreses vinculades a tecnologies d’impacte que estan en recerca d’inversió tant en estadis primerencs, early stage, com en sèries A i B.

Vine a aquesta sessió de presentació i descobreix-ne tots els detalls! Podràs parlar directament amb els responsables de l’organització de les missions que estan buscant startups catalanes per acompanyar-los.

No perdis l'oportunitat d'assistir a aquestes fires tan importants i créixer en el món empresarial. Aprofita aquesta oportunitat per a destacar i connectar amb altres professionals del sector.

Aquesta missió es farà conjuntament amb l’Ajuntament de Barcelona - Barcelona Activa.

Aquesta sessió està inclosa dins del programa dels International Business Days - Focus Europa d’ACCIÓ, que tindran lloc del 22 al 26 de maig. A través de sessions i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

 

Internacionalització
TIC i transformació digital
/ Tots els sectors

Conèixer les fires d'Europa per a startups a fi de connectar amb altres professionals i aprendre les últimes tendències del sector tecnològic i digital.

Una startup catalana del sector tecnològic i digital interessada a internacionalitzar-se.

Organitza

Més informació


Pl. Pau Vila, 1
08003 Barcelona