ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 23 de maig del 2023

De 13.00 h a 14.00 h

Gratuït

 

Descobreix les oportunitats de creixement i innovació en el sector dels residus a Itàlia!

En aquesta sessió presencial, el director de l'Oficina Exterior d'ACCIÓ a Milà, Lluís Polo, i el consultor Jordi Silvestri, exploraran els reptes actuals del sector de residus a Catalunya i com alguns d'aquests reptes ja han estat superats al nord d'Itàlia.

A més, et presentarem el viatge de prospecció al nord d'Itàlia, previst per al mes d'octubre, on tindràs l'oportunitat de conèixer empreses innovadores, instal·lacions avançades i altres agents del sector, per inspirar-te i ajudar-te a enfrontar el futur amb confiança. Durant el viatge, tindràs l'oportunitat de conèixer agents públics vinculats a la gestió de residus, similars a l'Agència de Residus de Catalunya, per aprendre sobre la legislació, la normativa i l'estat de l'art.

A més, visitaràs centres avançats en la gestió de diferents tipus de residus, com ara tèxtils, electrònics, mobles, i molts altres. També entraràs en contacte amb altres clústers o entitats similars d'Itàlia per cercar sinergies amb les empreses catalanes i conèixer els últims projectes tecnològics vinculats als residus, com ara la traçabilitat i les aplicacions d'intel·ligència artificial.

Descobriràs noves oportunitats de creixement i innovació en el sector dels residus i començaràs a construir un futur sostenible per a les teves operacions.

Vine a aquesta sessió i coneix tots els detalls! 

 

Aquesta sessió està inclosa dins del programa dels International Business Days - Focus Europa d’ACCIÓ, que tindran lloc del 22 al 26 de maig. A través de sessions i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Internacionalització
Economia circular
/ Energia i recursos / Maquinària i béns d'equip / Matèries primeres i transformació del metall i altres materials / Química i plàstics / Smart Cities

Fer conèixer a les empreses del sector dels residus el viatge de prospecció de mercat a Itàlia, així com donar-los l'oportunitat de visitar in situ instal·lacions de gestió de residus, conèixer experiències empresarials i clústers del sector al nord d'Itàlia.

Una empresa vinculada a l'àmbit dels residus.

13.00 h

Benvinguda

13.05 h

Reptes i situació del sector dels residus a Catalunya

Presentació del viatge de prospecció de mercat a Itàlia

13.45 h

Torn obert de preguntes

14.00 h

Fi de la sessió

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona