ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimecres, 24 de maig del 2023

De 09.30 h a 11.30 h

Gratuït

 

Com es percep el valor d’una marca en diferents regions d’Europa? Com la tecnologia ens pot ajudar a comunicar-lo als consumidors?

En un context on la diferenciació és clau per aconseguir més quota de mercat, el principal repte de les marques és conèixer i adaptar-se a la cultura de marca dels diferents mercats on vol estar present.

En aquesta sessió exclusivament presencial a ACCIÓ, explorarem com les marques són percebudes pels consumidors en regions clau que actualment estan marcant les noves tendències de consum, com Europa Central, els països anglosaxons i els països escandinaus.

Aprendràs a diferenciar-te de la competència adaptant-te a la cultura de marca de cada mercat i com aprofitar les noves tecnologies digitals per crear experiències úniques i memorables.

De la mà de Marc Guitart, fundador de Brandlond, i els representants de les Oficines Exteriors de Catalunya a Copenhaguen, Berlín i Londres, descobriràs com la seva experiència i coneixements poden ajudar a la teva marca a destacar en aquests mercats. I per acabar, comptarem amb el testimoni de Barbara Uson, de l’empresa Theriac Wellness, que amb la seva marca VITeamins ha aconseguit penetrar al mercat anglosaxó amb èxit.

Inscriu-te en aquesta sessió i descobreix com la tecnologia pot ajudar-te a comunicar el valor de la teva marca als consumidors a través de diferents regions d'Europa.

No t'ho perdis!

 

Aquesta sessió està inclosa dins del programa dels International Business Days - Focus Europa d’ACCIÓ, que tindran lloc del 22 al 26 de maig. A través de sessions i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Internacionalització
Tots els sectors

Comprendre com la percepció del valor d'una marca varia en diferents regions d'Europa i com les noves tecnologies digitals poden ser utilitzades per comunicar aquest valor de marca als consumidors.

Una empresa interessada a millorar la seva estratègia de marca a Europa.

 

09.30 h

Benvinguda

Elena Antonijuan, responsable del Programa International eTrade d'ACCIÓ

09.40 h

Com incideix la tecnologia en la comunicació de marca

Marc Guitart, fundador de Brandlond

10.00 h

Tendències retail a Europa

• Europa Central: Alberto Martín – director Oficina Exterior Berlín
• Països escandinaus: Peter Wiisbye – consultor Oficina Exterior Copenhaguen
• Països anglosaxons: Anam Raja – consultora Oficina Exterior Londres

11.00 h

Testimoni empresa Theriac Wellness (ViTeamins)

Barbara Uson, Theriac Wellness

11.20 h

Torn obert de preguntes

11.30 h

Fi de la sessió

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
Sala d'actes
08008 Barcelona