ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dilluns, 29 de maig del 2023

De 09.30 h a 10.30 h

Gratuït

Ets una startup innovadora i vols trobar noves oportunitats en una de les regions més innovadores del món? Vine amb nosaltres a la fira més interessant del Sud d'Àsia!

La Singapore Week of Innovation and Technology (SWITCH) reuneix líders, emprenedors, creadors, acceleradors i inversors de l'ecosistema d'innovació global i tindrà lloc del 31 d'octubre al 2 de novembre de 2023.

Mitjançant l'intercanvi obert de noves idees, xarxes vibrants i una línia d'activitats centrades en la innovació, SWITCH ofereix una plataforma global per catalitzar una col·laboració significativa entre diferents àmbits i mercats. Les indústries focalitzades inclouen ciències sanitàries i biomèdiques, ciutats intel·ligents i solucions urbanes, comerç i connectivitat i tecnologies sostenibles emergents.

Connecta't a aquesta sessió per conèixer com pots participar en aquesta fira que és la porta d'entrada a noves oportunitats al Sud d'Àsia, podràs fer connexions internacionals, trobar inversors, partnerships, col·laboracions i potencials clients, tots en un mateix esdeveniment. A més coneixeràs l'ecosistema innovador de Sud d'Àsia.

Startups i Emprenedoria
Alimentació
/ Audiovisual / Automoció, moto i mobilitat lleugera / Economia circular / Energia i recursos / Logística, e-commerce i distribució / Salut i serveis sanitaris / TIC i transformació digital

Conèixer les oportunitats de participar en la fira SWITCH.

Una startup innovadora.