ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimarts, 30 de maig del 2023

De 16.00 h a 16.45 h

Gratuït

Els centres TECNIO són agents clau de l’ecosistema català de transferència tecnològica. Les seves activitats es basen no només en la recerca, sinó també en la col·laboració amb l’empresa i en la creació de spin-offs.

Durant aquesta sessió podràs conèixer de ben a prop un d’aquests casos de cooperació, concretament en l'àmbit de la química.

Amb aquest objectiu, es durà a terme una taula rodona amb un centre Tecnio, una de les seves spin-offs i una empresa. Aquestes explicaran la seva experiència d'èxit col·laborant.

Si vols saber com els centres TECNIO i les seves spin-offs et poden ajudar a l'hora de plantejar i executar els teus projectes d'R+D, no et perdis aquesta jornada!.

Aquesta sessió està inclosa dins les activitats que ACCIÓ durà a terme en el marc de la fira Expoquímia, que tindrà lloc a Barcelona del 30 de maig al 2 de juny.

Expoquímia reuneix en un mateix saló tots els sectors de la química per posar de manifest la importància estratègica en la transformació de la indústria cap a models productius energèticament més eficients i amb criteris d’economia circular.

Innovació, tecnologia i R+D
Economia circular
/ Energia i recursos / Química i plàstics

Donar a conèixer com un centre TECNIO de l'àmbit de la química pot col·laborar amb les empreses per executar els seus projectes d'R+D.

Una empresa, una spin-off, un centre TECNIO, un centre d'R+D.

Per accedir a aquesta jornada, cal que estiguis inscrit a la fira Expoquimia. En realitzar la inscripció a aquesta jornada, rebràs l'enllaç per inscriure't a la fira i el codi per obtenir l'entrada gratuïta.

Organitza

Col·labora

Més informació


Av. Joan Carles I, 64
08908 Hospitalet de Llobregat, l'