ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimecres, 31 de maig del 2023

De 10.30 h a 12.00 h

Gratuït

Les empreses, com la resta de la societat, s’enfronta a uns reptes globals dels quals en depenen la seva supervivència.

Aquest context general incert fa que sigui més necessari que mai planificar una transició energètica cap a recursos sostenibles i basats en l’energia renovable. Tot i que les energies renovables generen electricitat, no tota la indústria i la societat es pot electrificar, ni podem importar electricitat massivament des de països llunyans. És per això que l’hidrogen verd és la clau de volta que ha de permetre un equilibri energètic i territorial.

En aquesta jornada, hem reunit actors de la tota la cadena de valor de l’incipient economia de l’hidrogen verd per mostrar les seves potencialitats, però també barreres i riscos que encara té actualment: des de la seguretat en la producció, el transport i el subministrament, passant per la disponibilitat tecnològica. També explicarem casos d’ús que puguin servir de referència.

Si vols conèixer quines són les oportunitats de l’hidrogen verd per a aquelles activitats i processos industrials de difícil electrificació, no et pots perdre aquesta jornada!.

Aquesta sessió està inclosa dins les activitats que ACCIÓ durà a terme en el marc de la fira Expoquímia, que tindrà lloc a Barcelona del 30 de maig al 2 de juny.

Expoquímia reuneix en un mateix saló tots els sectors de la química per posar de manifest la importància estratègica en la transformació de la indústria cap a models productius energèticament més eficients i amb criteris d’economia circular.

 

Innovació, tecnologia i R+D
Economia circular
/ Energia i recursos / Indústria 4.0 i tecnologies del futur / Química i plàstics

Explicar com l'hidrogen pot ser una opció per descarbonitzar processos industrials, especialment aquells en què la electrificació no és possible.

Una empresa que vulgui evolucionar cap a l'ús de l'hidrogen.

Per accedir a aquesta jornada, cal que estiguis inscrit a la fira Expoquimia. En realitzar la inscripció a aquesta jornada, rebràs l'enllaç per inscriure't a la fira i el codi per obtenir l'entrada gratuïta.

Organitza

Més informació


Av. Joan Carles I, 64
Estand d'ACCIÓ, en el marc de la Fira Expoquímia.
08908 Hospitalet de Llobregat, l'