ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 5 al 9 de juny del 2023

Gratuït

Et convidem a participar en el brokerage event de la setmana de matchmaking online d'economia circular, que se celebra en el marc del Fòrum Mundial d'Economia Circular (WCEF) 2023. Aquest esdeveniment atrau empreses i experts internacionals destacats en el camp de l'economia circular.

Com a participant d'aquesta trobada, tindràs l'oportunitat de mantenir reunions bilaterals amb organitzacions internacionals, establint el primer contacte per oferir o sol·licitar serveis, tecnologies o productes, i expandir les teves xarxes d'oportunitats amb altres organitzacions presents. Les reunions es realitzaran en línia del 5 al 9 de juny.

No t'ho perdis!

ACCIÓ t'acompanya en aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 450 organismes de suport a l’empresa en 50 països.

Clústers / Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització / Startups i Emprenedoria
Construcció sostenible i infraestructures
/ Economia circular / Energia i recursos / Matèries primeres i transformació del metall i altres materials / Química i plàstics

Connectar amb altres organitzacions internacionals destacades en l'àmbit de l'economia circular, explorar noves oportunitats de col·laboració empresarial i establir relacions amb professionals clau del sector.

Una empresa, un centre tecnològic, una universitat o un clúster que treballi en l'àmbit de l'economia circular.

L'idioma de la jornada serà l'anglès.

Col·labora

Més informació