ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 5 al 7 de juny del 2023

Gratuït

Si estàs buscant noves oportunitats per al teu negoci i vols expandir-te en el sector de l'esport, el turisme o la innovació social, no et perdis l'oportunitat de participar en l'esdeveniment anual "Islands of Innovation Matchmaking Event - Sports, Tourism and Social Innovation".

Organitzat per EPSI i Sport Azores, aquest esdeveniment es durà a terme del 5 al 7 de juny a Ponta Delgada, Azores (Portugal), amb diverses sessions B2match presencials i virtuals que es duran a terme de forma simultània.

Tindràs la possibilitat de participar en debats, presentacions d'idees per a projectes i experiències esportives, entre altres activitats. A més, també podràs reunir-te amb altres organitzacions del sector nacional i internacional per explorar noves possibilitats de col·laboració empresarial.

No et perdis aquesta oportunitat única per connectar amb altres professionals del sector de l'esport i impulsar el creixement del teu negoci.

No t'ho perdis!

 

ACCIÓ t'acompanya en aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 450 organismes de suport a l’empresa en 50 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Turisme, cultura, oci, esports i restauració

Reunir-se amb altres organitzacions del sector de l'esport nacionals i internacionals amb l'objectiu d'explorar possibilitats de col·laboració empresarial.

Una empresa, un centre tecnològic, una universitat o un clúster del sector.

L'esdeveniment tindrà lloc en anglès.

Col·labora

Més informació


R. da Mãe de Deus, 9500-321 Ponta Delgada, Portugal