ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 6 al 22 de juny de 2023

Inscripcions fins al 31 de maig
Gratuït

Inscriu-te al nou curs de capacitació eTrade: Com construir una estratègia online internacional per empreses del sector de l’alimentació.

Si ets una empresa del sector alimentació B2B o B2C i vols expandir-te internacionalment, has de conèixer les oportunitats que ofereixen els canals digitals.

Durant aquest curs de capacitació els participants tindreu l'oportunitat d'aprendre de la mà d'experts en comerç en línia, màrqueting digital i dret internacional, com planificar, executar i dur a terme una estratègia online internacional en el sector de l'alimentació.

A més, podreu interactuar amb experts en comerç exterior per part de les oficines exteriors d'ACCIÓ en una última sessió que brindarà una visió més àmplia de la realitat del sector alimentació als canals digitals en diferents regions del món.

El curs compta amb un total de sis mòduls de dues hores cadascun, alguns dels temes que es tractaran durant la capacitació són:

  • La planificació estratègica.
  • El desenvolupament de plans de negoci en línia.
  • Els marketplaces.
  • El marc legal internacional.
  • Les tècniques de màrqueting digital, entre d'altres.

Un curs complet i imprescindible per a aquells que busquen expandir el seu negoci d'alimentació internacionalment a través dels canals digitals!

Aquesta sessió forma part del servei International eTrade per impulsar la internacionalització de les empreses catalanes a través dels canals digitals.

ACCIÓ t'acompanya en aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 450 organismes de suport a l’empresa en 50 països.

Internacionalització
Tots els sectors

Aprendre a planificar, executar i dur a terme una estratègia online internacional en el sector de l'alimentació.

Una empresa productora, cooperatives o marques fabricants del sector alimentació.

La inscripció no garanteix la participació en el curs, ja que hi ha una limitació de 25 places.

Organitza