ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dilluns, 12 de juny del 2023

De 10.00 h a 13.00 h

Inscripcions fins al 9 de juny
Gratuït

L’entorn canvia constantment i fa imprescindible que l’empresa es transformi. És molt important tenir una estratègia consistent d’acord amb les seves fortaleses i llegir l’entorn per avançar-se al canvi. I evidentment tenir ambició per créixer, tenint en compte tot l’ecosistema i sense oblidar el compromís social i mediambiental. Cada cop més s’exigeix a les empreses mirar més enllà del seu benefici econòmic i valorar l’impacte que tenen les seves accions a l’entorn.

En aquesta sessió, parlarem de la necessitat de construir una proposta diferencial a l’empresa, d’innovació, del concepte de canvi i del valor compartit, que posa al centre de l’estratègia aspectes com la gestió del talent, el consum responsable o la sostenibilitat. I cada vegada està agafant més rellevància.

Com a resultat del compromís sostenible adoptat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida per millorar de forma contínua la destinació, a través de la certificació de Biosphere Destination, i en consonància amb la nostra iniciativa de promoure una gestió més responsable en el sector turístic, s'ha organitzat aquesta jornada dirigida als establiments i entitats turístiques de la Cerdanya.

No t'ho perdis!

Estratègia empresarial
Tots els sectors

Donar a conèixer explicar com podeu adherir el vostre establiment/entitat gratuïtament al projecte així com, el procés a seguir per aconseguir la certificació: Biosphere Sustainable LifeStyle.

Un establiment o una entitat turística de la Cerdanya.

Més informació


Carrer del Claustre, 12
17520 Puigcerdà