ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 15 de juny del 2023

De 16.00 h a 17.30 h

Gratuït

 

Vols millorar la competitivitat de la teva empresa mitjançant la contractació i la formació en transformació digital?

Connecta't a aquesta sessió virtual per conèixer la nova convocatòria del Fons Next Generation EU - Generación Digital. Aquesta és una de les convocatòries més grans dirigides a pimes per a la formació i contractació de professionals en transformació digital.

En aquesta sessió, comptarem amb tècnics de la Secretaria d'Estat de Digitalització i intel·ligència artificial (SEDIA) i de l'Escola d'Organització Industrial (EOI), les entitats encarregades de gestionar aquests ajuts, que ens explicaran de primera mà el programa.

El programa Generación Digital ofereix dues convocatòries de fons Next Generation per ajudar a les pimes a millorar la seva productivitat i possibilitats de creixement i internacionalització a través de la formació en gestió digital.

La primera convocatòria, "Agentes del Cambio", està dirigida a afavorir la incorporació de joves menors de 35 anys en petites i mitjanes empreses d’entre 10 i 249 treballadors. Hi ha dos tipus d'ajuts disponibles:

  • La Convocatòria de Formació ofereix programes gratuïts de formació en transformació digital per a joves desocupats o treballadors de pimes que esdevindran Agents del Canvi.
  • La Convocatòria de Contractació ofereix ajuts a pimes per subvencionar la contractació d’aquests joves Agents del Canvi.

La segona convocatòria ofereix programes de formació digital per a persones directives en pimes d’entre 10 i 249 treballadors, per ajudar-les a millorar les seves habilitats i coneixements en transformació digital.

Si la teva és una empresa d'entre 10 i 249 treballadors, no pots perdre aquesta oportunitat. Connecta't a aquesta sessió i descobreix-ne tots els detalls!

Si t'interessen els fons NGEU, tens al teu abast l’Oficina Next Generation EU que et permetrà identificar les noves convocatòries d’aquests fons europeus i rebre orientació i assessorament per millorar la teva estratègia d’accés a les subvencions Next Generation EU.

Estratègia empresarial
Tots els sectors

Donar a conèixer les convocatòries d'ajuts Next Generation del programa Generación Digital

Una pime d'entre 10 i 249 treballadors.

16.00 h

Benvinguda

Joan Romero, director executiu d'ACCIÓ

16.10 h

Presentació del programa Generación Digital

María de Miguel de Santos, Subdirectora General de Talento y Emprendimiento Digital de la SEDIA

16.20 h

Convocatòries Agentes del Cambio i Formació en transformació digital per a persones directives de pimes

Miguel Sánchez Galindo, Director de Innovación y Pymes de la EOI

17.10 h

Oficina Next Generation ACCIÓ

Xavier Elizondo, Mànager de l'Oficina Next Generation d'ACCIÓ

17.15 h

Torn obert de preguntes

17.30 h

Fi de la sessió

La sessió combinarà la llengua catalana i castellana.