ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 15 de juny del 2023

De 09.30 h a 11.00 h

Gratuït

Ets una empresa de salut que vol internacionalitzar els seus productes o serveis? Coneixes les eines i oportunitats que ofereix la digitalització?

Els canals digitals són clau per destacar i diferenciar-te de la competència. El màrqueting digital en el sector de la salut està en auge i ara és el moment perfecte per obtenir un avantatge competitiu. Segons les estadístiques de Statista, la principal plataforma d'informació de mercat i dades fiables, les vendes en línia de productes farmacèutics han crescut un 127% entre 2018 i 2022, mentre que l'e-commerce de productes sanitaris com vitamines, analgèsics i tractaments per a la pell ha experimentat un impressionant augment del 179%. 

En aquesta sessió, comptarem amb la participació destacada de Minerva Garcia, CEO i Brand Manager d'Idearium i assessora acreditada per ACCIÓ en negoci digital internacional que ens descobrirà com podem diferenciar-nos dels competidors aprofitant al màxim els canals digitals. Seguidament, comptarem amb el cas d’èxit de l’Hospital Sant Joan de Déu que ens explicaran la seva experiència treballant els canals digitals. Finalment consultors del programa International eTrade presentaran les diferents ajudes d’ACCIÓ per a la internacionalització digital.

No t’ho perdis!

Aquesta sessió forma part del servei International eTrade per impulsar la internacionalització de les empreses catalanes a través dels canals digitals.

ACCIÓ t'acompanya en aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 450 organismes de suport a l’empresa en 50 països.

Internacionalització
Cosmètica, benestar i economia silver
/ Indústria farmacèutica / Salut i serveis sanitaris

Descobrir eines i marketplaces especialment dissenyats per a empreses del sector de la salut, que t'ajudaran a aprofitar al màxim els canals digitals a escala internacional.

Una empresa, de qualsevol mida, del sector de la salut.

Organitza

Col·labora

Més informació