ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 15 de juny del 2023

De 10.30 h a 12.00 h

Gratuït

 

Vine a conèixer les característiques de la nova convocatòria d’ajuts Nuclis d'R+D Green en economia circular en l’àmbit dels resius, per a la realització d'activitats de recerca industrial i desenvolupament experimental dutes a terme per empreses, de forma individual o en cooperació amb altres empreses, amb un soci desenvolupador acreditat TECNIO o amb un soci internacional.

Els projectes d'R+D d'aquesta convocatòria han d'estar relacionats amb la prevenció, la reducció de la generació i la gestió correcta dels residus i que comportin nous processos o la millora tecnològica dels ja existents.

Els projectes han de ser liderats per una empresa catalana i tenir com a objecte el progrés de la tecnologia respecte als Technology Readiness levels (TRL) compresos entre el TRL 3 a TRL7. 

En cas d'un projecte en cooperació internacional en aquesta convocatòria 2023, aquest soci internacional haurà de tenir un establiment operatiu en un dels territoris elegibles següents: Alemanya, Dinamarca, Països Baixos, Regne Unit, França, Itàlia, Bèlgica, Israel, Brasil, Índia, Singapur, Japó, Corea del Sud, Austràlia, províncies d'Alberta i Quebec (Canadà), Estats de Califòrnia, Nova York, Massachusetts (Estats Units) i les municipalitats amb categoria provincial de Pequín i Shanghai, així com la regió administrativa especial de Hong Kong (Xina).

Vols parlar del teu projecte amb un expert? Reunions personalitzades

Per a parlar del teu projecte o rebre assessorament en l'estructuració d'aquest, t'oferim reunions personalitzades amb els tècnics d'ACCIÓ. Per poder accedir a aquestes reunions, inscriu-te i assisteix a la sessió de presentació, i completa la sol·licitud de reunió que rebràs en el moment de la inscripció. Les reunions seran programades després de la sessió, i els gestors d'ACCIÓ contactaran amb tu per correu electrònic per confirmar el dia i l'hora.

No t'ho perdis!

Innovació, tecnologia i R+D
Economia circular
/ Energia i recursos / Mobilitat sostenible / Tots els sectors

Donar a conèixer l'instrument de finançament per a projectes d'R+D en economia circular en l'àmbit dels residus, presentar les característiques de la convocatòria 2023 i resoldre dubtes dels assistents.

Una empresa o agent amb experiència en projectes d'R+D i innovació que tingui l'interès de dur a terme iniciatives en economia circular en l'àmbit dels residus.

10.10 h

Recepció assistents

10.30 h

Benvinguda

Joan Romero i Circuns, director executiu d’ACCIÓ

Isaac Peraire i Soler, director de l’Agència de Residus de Catalunya

10.45 h

Presentació convocatòria 2023 del programa Nuclis d’R+D per a l’economia circular. Objectius de la Convocatòria.

Alfred Vara, cap del Departament de Prevenció i Eficiència dels Recursos de l’Agència de Residus de Catalunya

Característiques de la convocatòria 2023

Joan Comas, Mànager de Programes i Recursos per l'R+D i la Innovació d’ACCIÓ

Com ha de ser la cooperació internacional

Equip Innovació Oberta Internacional d’ACCIÓ

11.15 h

Serveis de suport i aspectes pràctics per la presentació Nuclis d’R+D per a l’economia circular en l’àmbit dels residus

Equip Recursos per l'R+D i la Innovació d’ACCIÓ

11.30 h

Torn obert de preguntes 

12.00 h

Fi de la sessió

Si el teu projecte està alineat amb la reducció d’emissions de gasos efecte hivernacle o l’adaptació als impactes del canvi climàtic i la reducció de la vulnerabilitat dels sistemes naturals i socioeconòmics, t’animem a assistir a jornada de canvi climàtic el dimecres, 14 de juny, a les 12.00 h. Aquí trobaràs més informació i les inscripcions a la sessió de Nuclis d’R+D en canvi climàtic

Més informació


Pl. de Lesseps, 20
08023 Barcelona