ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

Del 20 al 22 de juny del 2023

Inscripcions fins al 14 d'abril
860  € + IVA

La Fira MOVE és un esdeveniment líder en els àmbits de la mobilitat i l'automoció. Es posiciona com un espai de referència mundial pel que fa a la Tech-Mobility i al transport urbà sostenible, i, per conseqüent, un canal important per donar a conèixer les solucions de mobilitat intel·ligent entre els responsables polítics, els experts i el públic professional de l'empresa privada.

Amb 380 expositors i 5.018 professionals del sector presents en l’edició passada del 2022, MOVE tracta 40 temes de referència del sector, com ara: vehicles elèctrics, bateries, smart cities, smart traffic, innovació i tecnologia, connectivitat, micromobilitat, energia i recàrrega, entre d’altres. Cada any hi són presents grans OEMs, com Ford, Toyota, Jaguar Land Rover, Volvo, Mercedes Benz, així com start-ups i entitats públiques britàniques (Transport for London, Oxford City Council, Departament de Transport del Govern britànic) i d’altres països (Alemanya, França o Suïssa).

Aprofita l’oportunitat de participar a la Fira MOVE acompanyat d'ACCIÓ. La participació a la missió inclou:

  • Un espai per a cada empresa a l'estand d'ACCIÓ, amb pantalla i identificació visual.
  • Entrades generals d'accés a l’àrea expositiva de la Fira MOVE 2023, per als 2 dies de la Fira.
  • Visites programades amb actors claus de l’àmbit de la mobilitat, del Regne Unit i d'Irlanda.
  • Agenda individualitzada per a cada empresa participant. D’acord als objectius i interessos de cada empresa, es proporcionarà suport per afegir a la seva agenda contingut i reunions individuals amb potencials socis/clients locals, municipis/governs.

Si ets de l'àmbit de la mobilitat i l'automoció, no et pots perdre participar en aquesta missió.

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Altres indústries del transport
/ Automoció, moto i mobilitat lleugera / Electrònica i electricitat / Matèries primeres i transformació del metall i altres materials / Smart Cities / TIC i transformació digital

Oferir la possibilitat de participar a la fira MOVE amb un espai dins de l'estand d'ACCIÓ i amb activitats de networking.

Una empresa de l’àmbit de la mobilitat: sector automoció, micromobilitat i ITS.

Organitza

Més informació


1 Western Gateway, London E16 1XL