ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

21 i 22 de juny del 2023

Gratuït

Participa en aquesta trobada anual de tots els diversos actors, tant del sector públic com del privat, compromesos en la consolidació de l’economia circular a Catalunya que ha de permetre establir una sòlida aliança i cohesionar una estratègia única de país per assolir una Catalunya Circular.

En el Congrés Catalunya Circular, es donarà visibilitat a les diferents estratègies, iniciatives tractores i casos d’èxit sobre com l’economia circular i la innovació suposen avantatges competitius per a empreses, institucions, empresaris i el país en el seu conjunt.

Durant aquests dos dies hi haurà ponències sobre iniciatives estratègiques públiques i privades, taules rodones sobre ocupació, nous models de negoci i finançament, i visites tècniques a empreses amb projectes centrats en el disseny circular, solucions per allargar el cicle de vida i recuperació de valor.

En el cas de les visites tècniques, es preveuen al voltant de 25 places per visita. L’acceptació a la visita s’assignarà seguint l’ordre d’inscripció. En el cas d’empreses i entitats que sol·licitin més d’una plaça, a fi que hi hagi la màxima representació, només se’ls en podrà garantir una.

No t'ho perdis!

L’acte forma part de ProACCIO Green, un programa d'impuls a la innovació per combatre el canvi climàtic i avançar cap a la circularitat, impulsat per la Conselleria d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, el Fons Climàtic i la Conselleria d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya a través d’ACCIÓ.

Innovació, tecnologia i R+D
Economia circular

Conèixer i aprendre de les estratègies, iniciatives i casos d'èxit que demostren com l'economia circular i la innovació ofereixen avantatges competitius per a empreses, institucions i el país en general.

Un actor que intervé en l’economia verda i circular:

  • Empresa.
  • Institució.
  • Centre de recerca i tecnològic.
  • Centre docent (escola o universitat).
  • Administració pública.
  • Tercer sector.

Col·labora


C. Isaac Newton, 26
08022 Barcelona