ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 21 de juny del 2023

De 15.00 h a 16.45 h

Gratuït

 

Uneix-te a aquesta sessió informativa virtual sobre les convocatòries obertes de finançament europeu de tipus "Cascade Funding" amb aplicabilitat per al sector manufacturer.

Si estàs buscant finançament per a l'adopció de tecnologia avançada, la digitalització dels teus productes o processos, o per a desenvolupar projectes d'innovació relacionats amb reptes de digitalització o sostenibilitat de la cadena de valor, aquesta sessió és perfecta per a tu. Descobriràs diverses oportunitats de finançament europeu que et permetran fer realitat aquests objectius.

Durant la sessió, tindràs l'oportunitat de conèixer les convocatòries obertes directament de les organitzacions coordinadores:

  • Convocatòria AIRISE: suport a pimes i midcaps europees per crear aplicacions d'intel·ligència artificial que ajudin a millorar la sostenibilitat, agilitat i atractiu per als empleats de les seves línies de producció.
  • Convocatòria BioMan4R2: suport financer i oportunitats de xarxes de contactes per a empreses del sector de la biotecnologia i la tecnologia mèdica que vulguin augmentar la seva resiliència, sostenibilitat i competitivitat. En el marc del programa SMP COSME.
  • Convocatòria AEC EUROCLUSTERS: Finançament per projectes que busquin solucionar reptes de digitalització i sostenibilitat per indústria de la construcció. Aquest ajut s'estructura en 4 línies: Project Innovation, Technology Adoption, and Training.
  • Convocatòria TARGET X: Programa per avançar en la tecnologia 5G i elements "més enllà del 5G" en diferents sectors com l'energia, la construcció, l'automoció, la fabricació i la robòtica. Es realitzaran proves a gran escala en diversos entorns per validar aquests avanços tecnològics i aplicar-los en casos d'ús concrets.

No t'ho perdis!ACCIÓ t'acompanya en aquesta sessió en el marc de la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l'empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Automoció, moto i mobilitat lleugera
/ Indústria 4.0 i tecnologies del futur / Maquinària i béns d'equip / Matèries primeres i transformació del metall i altres materials / Paper, cartró i packaging / Tèxtil i moda

Informar-te sobre les oportunitats de finançament disponibles per a empreses industrials a través dels programes europeus.

Una empresa industrial.

15.00 h

Benvinguda

Sandra Pérez, líder de l’equip Indústria 4.0 d'ACCIÓ

15.05 h

Presentació convocatòria AIRISE

Harry Bikas, Research Engineer (Lab For Manufacturing Systems And Automation – LMS)

15.25 h

Torn de preguntes sobre la convocatòria AIRISE

15.30 h

Presentació convocatòria BioMan4R2

Alba Jimenez Rueda, Project Manager (BIOCAT)

15.50 h

Torn de preguntes sobre la convocatòria BioMan4R2

15.55 h

Presentació convocatòria AEC EUROCLUSTERS

Vladimir Gumilar, Director (Construction Cluster Of Slovenia)

16.15 h

Torn de preguntes sobre la convocatòria AEC EUROCLUSTERS

16.20 h

Presentació convocatòria TARGET X

Paulina Jankowska, Project Lead (Funding Box)

16.40 h

Torn de preguntes sobre la convocatòria TARGET X

16.45 h

Fi de la sessió

La sessió es realitzarà en anglès.