null

Actes External

dijous, 22 de juny del 2023

De 09.30 h a 11.00 h

Gratuït

 

La irrupció de la intel·ligència artificial (IA) està transformant el món empresarial, especialment en l'automatització de processos mitjançant l'ús de màquines intel·ligents en les empreses internacionalitzades.

En aquesta sessió, tindràs l'oportunitat d'explorar diversos casos pràctics de la mà de Víctor de Francisco, un assessor amb acreditació d'ACCIÓ com a expert en negocis digitals internacionals.

En aquesta sessió, aprendràs:

  • Com aplicar eines d'IA en dues àrees clau: la investigació de mercats internacionals i la promoció a escala global.
  • Analitzarem l'ús de recursos com el ChatGPT i el ChatPDF, juntament amb altres eines que utilitzen fonts d'informació fiables en el comerç internacional.
  • Com aquestes eines poden contribuir a promocionar productes i serveis, crear pàgines d'aterratge, realitzar traduccions, generar continguts multimèdia de qualitat i obtenir beneficis addicionals.

Si ocupes el càrrec d'export manager, àrea manager, director/a de màrqueting digital o si estàs involucrat en el procés d'internacionalització empresarial, aquesta sessió t'interessa!

No deixis escapar l'oportunitat d'aprendre com aprofitar la IA per aconseguir èxit en els mercats internacionals.

Inscriu-te ara mateix i descobreix el potencial de la intel·ligència artificial per a les empreses exportadores!

 

 

Aquesta sessió forma part del servei International eTrade per impulsar la internacionalització de les empreses catalanes a través dels canals digitals.

ACCIÓ t'acompanya en aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 450 organismes de suport a l’empresa en 50 països.

Estratègia empresarial / Internacionalització
Indústria 4.0 i tecnologies del futur
/ Tots els sectors

Descobrir les eines d'intel·ligència artificial que ofereixen suport als processos d'internacionalització de l'empresa.

Una empresa de qualsevol sector i dimensió.

Organitza

Col·labora