ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 26 al 30 de juny del 2023

Inscripcions fins al 12 de maig
360  € + IVA

 

Treballes en sector de la mobilitat urbana? Vols participar en una missió empresarial als Estats Units?

Aquest mes de maig, ACCIÓ organitza una missió empresarial a l'àrea metropolitana de Washington DC – DMV (District of Columbia, Maryland & Virginia), per a empreses que treballin en el sector de la mobilitat urbana.

L’objectiu de la missió és facilitar el coneixement i posicionament de les empreses participants en el sector de la mobilitat urbana, en relació amb les principals inversions actuals en el sector de la infraestructura als Estats Units, les oportunitats derivades del Pla Biden i entrar en contacte amb diferents actors clau del sector públic i privat (associacions, enginyeries, consultores, etc. ).

El pla de transport del president Biden, conegut oficialment com a American Jobs Plan, és una proposta integral per invertir en la infraestructura de transport dels Estats Units, crear llocs de treball i abordar el canvi climàtic. Algunes de les dades més destacades del pla son:

  • Inversió total prevista: 2 bilions de dòlars durant vuit anys (dels quals, 621.000 milions de dòlars dedicats al transport).
  • Principals objectius: actualitzar les carreteres, ponts i aeroports, ampliar el transport públic i promoure l'adopció del vehicle elèctric.
  • Inclou finançament per modernitzar les agències de trànsit, inversió en el desenvolupament de noves tecnologies i en la millora de la resiliència de la infraestructura de transport.

Participant en aquesta missió, podràs conèixer de primera mà totes les oportunitats que aquest pla ofereix a la teva empresa.

El programa de la missió, inclou:

  • Una agenda de cinc dies, durant els quals es combinaran reunions comunes (amb els representants d’organismes i institucions públiques locals en l'àmbit federal o estatal).
  • Reunions individuals (amb potencials clients i partners).

Inscriu-t'hi i reserva la teva plaça! Per fer-ho, cal que omplis el formulari d'inscripcions d'aquesta pàgina i ens adjuntis el formulari d'interès emplenat abans del 12 de maig

Internacionalització
Automoció, moto i mobilitat lleugera
/ Mobilitat sostenible

Conèixer de primera mà les oportunitats derivades de l'American Jobs Plan i posicionar-se davant les autoritats gestores dels projectes. Entrar en contacte amb potencials clients i socis als Estats Units.

Una empresa del sector de la mobilitat urbana, transport, gestió de ciutats o infraestructures.

L'idioma de la missió serà l'anglès.

Per reservar la teva plaça, cal que omplis el formulari d'inscripcions d'aquesta pàgina adjuntant el formulari d'interès emplenat, abans del 12 de maig

Organitza

Més informació


Àrea metropolitana de Washington DC - DMV (District of Columbia, Maryland & Virginia)