ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

Del 26 al 30 de juny del 2023

Inscripcions fins al 17 de març
  • Inscripció: 100 € + IVA
  • Reunió: 80 € + IVA c/u

 

Ets una empresa del sector de la tecnologia agrícola i cerques noves oportunitats de negoci? Vols conèixer distribuïdors i importadors de diferents països? Participa en la missió inversa virtual agrotech 2023!

En aquesta cinquena edició, la missió posarà a la teva disposició diferents distribuïdors i importadors de 27 països a fi de connectar amb potencials compradors per fer negoci i aconseguir col·laboracions comercials.

En aquesta missió els països el tries tu! En el moment de fer la inscripció hauràs de triar quins són els mercats del teu interès. En tancar el període de participació, els països més votats seran els que convidarem a participar.

Enguany la missió posarà a la teva disposició diferents distribuïdors i importadors d'aquests 27 països: Austràlia, Bolívia, Brasil, Bulgària, Canadà, Costa d’Ivori, El Salvador, Eslovàquia, Ghana, Grècia, Guatemala, Jamaica, Kenya, Letònia, Lituània, Nicaragua, Nova Zelanda, Paraguai, Perú, Polònia, República Txeca, Sèrbia, Sud-àfrica, Uganda, Uruguai, Uzbekistan i Xile.

Aquests països presenten diferents oportunitats per a empreses catalanes que treballin en els subsectors de les llavors, els vivers, els fertilitzants, els fitosanitaris, equipament i maquinària agrícola, sistemes de reg, sistemes d'embalatge primari, drons, sensors, intel·ligència artificial i IOT.

No saps quins països tenen oportunitats per la teva empresa? Contacta amb nosaltres i t'orientarem.

Què inclou la participació en la missió?

  • Base de dades de tots els importadors/distribuïdors contactats a la missió, participin o no.
  • Agenda personalitzada de reunions individuals B2B amb importadors i distribuïdors.

Inscriu-t'hi abans del 10 de març!

Internacionalització
Biotecnologia
/ Economia circular / Indústria 4.0 i tecnologies del futur / Maquinària i béns d'equip / Paper, cartró i packaging / Química i plàstics / TIC i transformació digital

Connectar-te amb potencials compradors per fer negoci i aconseguir col·laboracions comercials.

Una empresa catalana que treballi en els subsectors de les llavors i els vivers, els fertilitzants, els fitosanitaris, eines i maquinària agrícola, sistemes de reg i d'embalatge primari, drons, intel·ligència artificial i IOT.

Els idiomes principals de la missió seràn el castellà i l'anglès.

El cost d'inscripció a la missió és de 100 € + IVA. Cada reunió a porta tancada seran 80 € + IVA addicionals.