ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 27 de juny del 2023

De 10.00 h a 13.30 h

Gratuït

Si estàs preparant una proposta per presentar a alguna de les convocatòries 2024 del Clúster 1 (Salut) d’Horizon Europe, t’oferim la possibilitat de sol·licitar una entrevista individualitzada amb la NCP (National Contact Point) de la temàtica i ACCIÓ.

S'avaluarà l'encaix a la convocatòria concreta, es revisarà la configuració del consorci així com els Work Packages descrits.

Et donarem feedback per presentar una proposta guanyadora i t’explicarem quins altres serveis per accedir a Programes EU proporcionem des d’ACCIÓ.

*Les convocatòries que es prioritzaran per programar les reunions seran les de Two Stages-2024 , amb data de tancament al darrer trimestre de l’any.

ACCIÓ t'acompanya en aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 450 organismes de suport a l’empresa en 50 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Millorar les propostes que s’estan preparant per a les convocatòries 2024 del Clúster 1 (Salut) d’Horizon Europe per a maximitzar les opcions d’èxit.

Una empresa o una entitat catalana que estigui preparant propostes per a les convocatòries 2024 d’ Horizon Europe.

Les reunions començaran a partir de les 10 i estaran preagendades, tenint assignada una hora concreta.

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona