ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 28 de juny del 2023

De 19.30 h a 20.45 h

Gratuït

Des d'ACCIÓ hem desenvolupat un programa pioner en l'àmbit internacional mitjançant el qual treballem amb els clústers per ajudar empreses de qualsevol mida i sector a generar valor compartit (generar valor econòmic alhora que es genera valor per la societat). El capitalisme conscient és una de les maneres de generar valor compartit.

El capitalisme conscient busca una nova forma de fer negocis, on les empreses siguin agents de canvi positiu en la societat. Promou una visió del capitalisme basada en la consciència, la responsabilitat social i la sostenibilitat. A través d'un propòsit superior, una cultura conscient, un lideratge orientat al servei i la integració dels grups d’interès, es busca equilibrar l'èxit econòmic amb l'impacte social i ambiental, generant valor sostenible a llarg termini. Proposa un enfocament empresarial que va més enllà de la maximització dels beneficis i se centra a crear valor per a totes les parts interessades, incloent-hi empleats, clients, proveïdors, comunitats i el medi ambient.

Com el capitalisme conscient pot ajudar al futur de les empreses catalanes? Com està canviant l’equació d’èxit de fer negocis? Per què ens cal una orientació cap als grups d’interès?

Respondrem aquestes i altres preguntes de la mà de l’expert internacional Raj Sisodia, membre fundador i expert del moviment capitalisme conscient. Ha estat professor universitari i de prestigi reconegut en institucions com el Tecnológico de Monterrey i Babson College. Assessor d’empreses com Kraft Foods, Siemens, Volvo, IBM, Walmart, entre altres. Autor de quinze llibres i més de 100 articles acadèmics. Ha rebut reconeixement en mitjans de comunicació com el Wall Street Journal, The New York Times, Fortune, Financial Times, The Washington Post, The Boston Globe, CNBC. Ha estat nomenat i premiat per: "Guru Gallery”, "50 pensadors i líders en màrqueting", Premi a l'Excel·lència en Recerca, Premi a la Innovació Docent i també ha estat reconegut com un dels "Deu Innovadors Destacats del 2010", entre molts altres reconeixements.

Clústers / Estratègia empresarial
Tots els sectors

Descobrir de la mà d'un dels fundadors el moviment del “capitalisme conscient” i com les organitzacions poden adoptar pràctiques de negoci més conscients i sostenibles.

Una empresa interessada a transformar el model de negoci amb el capitalisme conscient.

19.30 h

Benvinguda i estratègia de valor compartit a Catalunya

Joan Martí, director d'Estratègia Empresarial d'ACCIÓ

19.40 h

Introducció de Raj Sisodia i del capitalisme conscient

Tim Eaves, president i cofundador de Quadpack

19.45 h

Capitalisme conscient

Raj Sisodia, fundador i líder del moviment mundial del Capitalisme Conscient

20.30 h

Torn obert de preguntes

20.45 h

Fi de la sessió

La sessió es durà a terme exclusivament en anglès.

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona