ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

divendres, 30 de juny del 2023

De 09.30 h a 10.30 h

Gratuït

 

Ets una empresa catalana que acaba d’implantar-se a l’exterior? O bé tens previst fer-ho pròximament?

ACCIÓ posa en marxa el nou programa Multilocalització - Noves filials a l’estranger que té com a objectiu donar suport a les empreses catalanes que volen crear o adquirir implantacions a l’exterior.

Prendre la decisió d’implantar-se a l’exterior no és senzill, però molts cops, és una decisió vital per les empreses que volen seguir sent competitives. Estar prop dels clients, o dels proveïdors, o dels reguladors o millorar la cadena de subministrament són motius més que suficients per decidir-se a fer un pas més en la consolidació de la internacionalització.

Són moltes les variables a tenir en compte. Ho faig sol o amb soci? Quina forma legal em va millor? Parteixo de zero o adquireixo una empresa en funcionament? Quina forma jurídica trio? Hauré d’adaptar el producte/servei? Quin mitjà de pagament em convé més? Serà fàcil repatriar beneficis? I, encara més important, com ho finançaré?

Sí, implantar-se a l’exterior no és senzill. Per això, des d’ACCIÓ es posa en marxa el nou servei d'implantació a l’exterior que té com a objectiu donar suport a les empreses catalanes que volen crear/adquirir implantacions a l’exterior. 

Connecta't a aquesta sessió i descobriràs el nou programa que inclou un ajut, orientació financera, capacitació i suport en destí.

Internacionalització
Tots els sectors

Informar-te d'aquest nou programa així com de l'ajut que obrirà convocatòria durant la primera quinzena de juliol.

Una empresa que ha realitzat o té previst realitzar una implantació a l’exterior.

09.00 h

El nou programa de Multilocalització: noves filials a l'estranger

Sandra Font, líder d’equip de l’Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització d’ACCIÓ

09.50 h

Torn obert de preguntes

10.30 h

Fi de la sessió