ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

divendres, 7 de juliol del 2023

De 09.30 h a 14.30 h

Gratuït

 

Vols conèixer les convocatòries del Cluster 3 - Seguretat civil per a la societat d'Horizon Europe per a l'any 2023?
 
Vine a aquesta sessió presencial on podràs informar-te dels detalls i resoldre els teus dubtes, conèixer casos d’èxit de Catalunya i saber quins són els serveis de suport d'ACCIÓ per acompanyar-te.
 
Si estàs preparant una proposta per presentar a alguna d’aquestes convocatòries i vols augmentar les teves probabilitats d’èxit, en fer la inscripció podràs demanar una reunió individualitzada amb la NCP (National Contact Point) del CDTI de la temàtica i ACCIÓ. Et donarem feedback per presentar una proposta guanyadora. Les reunions, que hauran estat prèviament programades, es duran a terme a partir de les 12.30 h.
 
Addicionalment, aprofita la sessió per a fer networking amb agents de l’ecosistema català interessats a participar en projectes del Cluster 3 - Seguretat civil per a la societat, a la sessió de networking amb light-lunch organitzada per i2CAT a la fi de la primera part de la jornada. Hi podràs presentar el teu repte tecnològic per les convocatòries del Cluster 3 i fer speed dating.
Inscriu-te per:
  • Conèixer les convocatòries 2023 del Cluster 3 -Seguretat civil per a la societat.
  • Revisar la teva proposta o idea de projecte amb la NCP (National Contact Point) del CDTI i ACCIÓ.
  • Fer networking amb l’ecosistema català interessat en les convocatòries 2023 del Cluster 3 -Seguretat civil per a la societat.

Pots consultar les convocatòries del Work Programme del Cluster 3 en el document que trobaràs a la documentació relacionada d'aquesta pàgina.

Per demanar reunió amb el NCP o participar en la sessió de networking, marca les caselles corresponents al formulari d'inscripció.

 

ACCIÓ t'acompanya en aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 450 organismes de suport a l’empresa en 50 països.
 
La sessió de networking organitzada per i2CAT a la cloenda de la jornada, és part del projecte de I+D+i OPTIMAL-GPE2022-000997, finançat per MCIN/AEI/10.13039/501100011033.
 
Innovació, tecnologia i R+D
Altres indústries del transport
/ Construcció sostenible i infraestructures / Energia i recursos / Indústria 4.0 i tecnologies del futur / Salut i serveis sanitaris / Smart Cities / TIC i transformació digital

Conèixer les convocatòries del 2023 del Cluster 3, resoldre els dubtes i millorar les propostes que s’estan preparant i fer networking amb l'ecosistema català.

Una empresa o una entitat catalana que estigui interessada en participar en les convocatòries 2023 d’Horizon Europe del Cluster 3 - Seguretat civil per a la societat.

09.30 h

Recepció d’assistents

10.00 h

Benvinguda i serveis suport d’ACCIÓ a la participació en Programes EU

10.15 h

Horizon Europe Cluster 3 – Seguretat civil per a la societat

Maite Boyero, NCP (National Contact Point) del CDTI

Q&A

11.10 h

Pausa cafè

11.25 h

Casos d’èxit Catalunya

  • Centre tecnològic - Coordinador de consorci. Ponent: Jordi Guijarro, Innovation Cybersecurity Director d’i2CAT
  • Empresa - Sòcia de consorci - Proveïdora tecnològica. Ponent: Víctor Muntés, Co-founder & CEO de Beawre Digital, SL
  • Administració pública - Sòcia de consorci - Usuària final. Ponent: Caporal Tere Comellas, Projectes internacional dels Mossos d'Esquadra

Q&A

12.15 h

Fi de la primera part

12.30 h

Sessió de networking - Light lunch, organitzada per i2CAT

Pitch Session

  • i2CAT
  • Agència de Ciberseguretat de Catalunya
  • Altres participants

Speed dating

12.30 h

Inici en paral·lel de les reunions de revisió de propostes i idees de projectes (només reunions programades prèviament)

Organitzador: CDTI i ACCIÓ

14.30 h

Fi de la sessió

La sessió combinarà la llengua catalana i castellana.

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona