ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 11 de juliol del 2023

De 09.30 h a 10.30 h

Gratuït

Aquesta sessió, conduïda per Francisco Palao, un innovador premiat i emprenedor orientat a propòsit, pretén inspirar-te de la importància d'anar un pas més enllà de la innovació d'acord amb dues realitats que no podem obviar.

En primer lloc, la necessitat que té el món de donar resposta a una gran quantitat de reptes. Avui més que mai, és imperatiu actuar! A més, com bé diu Peter Diamandis 'els majors reptes de la humanitat són al mateix temps les majors oportunitats de negoci'.

I, per altra banda, és important tenir en compte que el principal repte que tenen les empreses a l'hora d'innovar és anar més enllà del que Steve Blank denominava ‘el teatre de la innovació’; sabent gestionar la resposta del sistema immunitari intern, així com creant els espais adequats per facilitar el correcte desenvolupament de les iniciatives innovadores.

Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Conèixer nous conceptes i eines que permetin als assistents anar més enllà de la innovació i crear un impacte positiu al món i en els seus negocis al mateix temps. Rebre informació sobre els tallers presencials que s'organitzaran per a posar en pràctica aquests conceptes

Una empresa de l'ecosistema català d'innovació.

09.30 h

Benvinguda

David Rovirosa, líder d'equip de Disrupció, ACCIÓ

09.35 h

De la innovació a l'impacte real

Francisco Palao, fundador de Purpose Alliance

10.15 h

Presentació del taller presencial impact sprint

Mireia Fageda, consultora sènior de Disrupció, ACCIÓ

10.20 h

Torn obert de preguntes

10.30 h

Fi de la sessió

Organitza

Més informació