ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 12 de juliol del 2023

De 09.30 h a 13.30 h

Gratuït

 

Els nous Cupons ACCIÓ de programes europeus R+D+I són l’empenta que necessites per accedir a convocatòries d’ajuts europeus de recerca i d’innovació de manera col·laborativa. Amb aquests Cupons rebràs assessorament per preparar i redactar la proposta, per la creació del consorci, suport en l’aplicació de la normativa o d’aspectes relacionats amb la preparació d’un programa d’R+D+I europeu. 

Participa en aquesta sessió presencial a Barcelona, on coneixeràs en detall la nova convocatòria de Cupons de Programes Europeus d'R+D+I i com sol·licitar-los i rebràs una completa visió de les convocatòries europees d'R+D+I per al període restant del 2023 i el principi del 2024.

No només això, sinó que també tindràs l'oportunitat de participar en un exclusiu networking amb assessors acreditats per ACCIÓ en Programes Europeus d'R+D+I, per facilitar-te l'assoliment d'aquests cupons.

Aprofita aquest moment per repassar les convocatòries europees d'R+D+I de diverses temàtiques a les quals la teva empresa pot presentar-se en els pròxims mesos, i descobreix tots els beneficis de participar-hi.

Si la teva empresa està desenvolupant projectes d'R+D+I amb vocació internacional, no pots deixar escapar aquesta oportunitat única d'obtenir informació de primera mà i resoldre tots els teus dubtes.

No t'ho perdis!

 

ACCIÓ t'acompanya en aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 450 organismes de suport a l’empresa en 50 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Donar a conèixer la nova convocatòria de Cupons de Programes Europeus d'R+D+I i com accedir a convocatòries d’ajuts europeus de recerca i d’innovació de manera col·laborativa.

Una empresa amb interès en programes europeus d'R+D+I.

Consulta el programa complet a la documentació relacionada d'aquesta pàgina.

La sessió combinarà la llengua catalana i anglesa.

Organitza


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona