null

Actes External

dijous, 13 de juliol del 2023

De 11.00 h a 12.00 h

Gratuït

ACCIÓ, en col·laboració amb el Catalan Water Partnership, et convida a connectar-te a aquesta sessió, on descobrirem les oportunitats més rellevants dels Emirats Àrabs Units i de l'Àrabia Saudita en l'àmbit de l'aigua:

Emirats Àrabs Units: ha esdevingut un epicentre per a la innovació i la sostenibilitat en la gestió de l'aigua. Aquesta regió està liderant l'adopció de tecnologies avançades per a la dessalinització, el tractament d'aigües residuals, la reutilització de l'aigua i de solucions de gestió de l’aigua per a empreses i sectors públics. S'han detectat oportunitats per a empreses que ofereixin tecnologies de monitorització, sistemes de telemetria, solucions d'estalvi d'aigua i altres solucions per a l’agricultura sostenible.

Aràbia Saudita: és també un país amb una gran escassetat d'aigua i, per tant, ofereix diverses oportunitats en el sector de l'aigua. Val a dir que l'Aràbia Saudita ha pres diverses mesures per abordar els reptes de l'aigua, incloent-hi plans d'inversió i iniciatives governamentals per millorar la sostenibilitat hídrica. Hi ha oportunitats de negoci per a les empreses que ofereixen tecnologies avançades per a la dessalinització, el tractament d'aigües residuals, la reutilització de l'aigua i l’eficiència hídrica, així com per a les empreses que ofereixen solucions per a la gestió i monitoratge eficients de l'aigua, com a sistemes de reg intel·ligents i tecnologies de sensorització.

En aquesta sessió podràs:
• Conèixer els reptes que afronta el sector de l’aigua a l’Orient Mitjà, per poder entendre les seves necessitats específiques i identificar oportunitats de negoci.
• Descobrir de primera mà les oportunitats de negoci per a tota la cadena de valor del sector de l’aigua a dos dels principals països d’Orient Mitjà.

Si ets de l'àmbit de l'aigua, no et quedis enrere i aprofita aquesta oportunitat per impulsar el teu negoci en una regió en expansió.

Internacionalització
Energia i recursos

Fomentar la col·laboració i les oportunitats de negoci en el sector de l'aigua a l'Orient Mitjà, així com promoure la innovació i la sostenibilitat en la gestió de l'aigua en aquesta regió.

Una empresa catalana que treballi en el sector de l'aigua.

11.00 h

Benvinguda

Representant de la Unitat de Negoci Internacional d'ACCIÓ i representant del Catalan Water Partnership

11.10 h

Oportunitats en el sector de l'aigua als Emirats Àrabs Units i a l'Aràbia Saudita

Mireia Sitjàs, directora de l’Oficina Exterior de Comerç i d'Inversions d'ACCIÓ a Dubai

11.40 h

Presentació dels programes i serveis a la Internacionalització d’ACCIÓ

Montserrat Madurell, consultora sènior d’Assessorament Internacional d'ACCIÓ

11.50 h

Torn obert de preguntes

12.00 h

Fi de la sessió