ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 27 de juliol del 2023

De 10.00 h a 11.00 h

Gratuït

Connecta't a aquesta sessió informativa sobre el programa d'acceleració de startups.

En aquesta sessió coneixeràs el programa Acelera Startup, adreçat a startups i autònoms amb seu a Catalunya i menys de 5 anys, amb l’objectiu que estiguin preparats per a transformar el futur.

El programa Acelera Startup ofereix assessorament individualitzat i formació específica a través d'un pla d'Acceleració personalitzat. 

El pla d'acceleració constarà de tres fases fonamentals:

1. Programa de formació: Obtindràs els coneixements necessaris per enfortir el teu model de negoci, adquirir habilitats emprenedores i enfrontar els desafiaments del mercat actual. Tindràs experts que et guiaran i compartiran la seva experiència per impulsar el teu creixement.
2. Programa d'acceleració: A través d'un enfocament personalitzat, rebràs mentoria i suport estratègic per portar la teva startup al nivell següent. Treballarem en el desenvolupament del teu producte o servei, l'optimització de les operacions i la identificació d'oportunitats de mercat.
3. Cerca de finançament i connexió amb el teixit empresarial: T'ajudarem a identificar fonts de finançament adequades per a la teva startup i establirem connexions amb inversors i actors clau a l'ecosistema empresarial. Així podràs expandir la teva xarxa de contactes i augmentar les possibilitats d'èxit.

No perdis l'oportunitat de formar part d'aquest programa d'acceleració per a startups. Connecta't a la sessió per conèixer tots els detalls.

Startups i Emprenedoria
Tots els sectors

Conèixer programa d'acceleració per a startups.

Un emprenedor o una startup d'impacte.

10.00 h

Benvinguda

Jordi Aguasca, director de Transformació Tecnològica i Disrupció d'ACCIÓ

10.10 h

El programa Acelera startups

Marcela Vergueiro, coordinadora d'Acelera Startups a Catalunya

11.00 h

Fi de la sessió

La sessió es durà a terme en castellà.

Organitza

Més informació