ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dijous, 14 de setembre del 2023

De 12.00 h a 13.30 h

Gratuït

 

Coneixes la importància i els avantatges d’oferir una experiència personalitzada als teus clients internacionals?

Traduir la teva web és només el primer pas per arribar als clients internacionals; la veritable clau per millorar les teves conversions i millorar la fidelització és la personalització geogràfica. Segons l'estudi de Salesforce elaborat el 2023, oferir una experiència més personalitzada pot generar fidelitat en un 65% dels clients.

Fa uns mesos, la plataforma de comerç electrònic Shopify va llançar Shopify Markets, una eina de gestió cross-border que permet a les marques identificar, configurar, optimitzar i gestionar els seus mercats internacionals, tot des d'una única botiga. Amb aquesta eina, les marques poden fer que els seus productes estiguin disponibles en qualsevol país que desitgin.

No obstant això, l'èxit de la internacionalització es troba en oferir experiències d’usuari diferenciades en cada mercat: els productes, el contingut, la logística, la moneda i els preus no haurien de ser els mateixos per a tots els clients a tot el món.

Et convidem a aquesta jornada, on comptarem amb Luis Vicente, Head of Growth a Mushdesk, empresa especialitzada en les qüestions tècniques de Shopify per ajudar al creixement de les empreses, on podràs:

  • Saber com treballar la localització a Shopify.
  • Descobrir tot allò que un e-commerce manager d'una botiga Shopify ha de saber per a configurar els seus mercats i augmentar les seves vendes globals.
  • Aprendre tot el necessari per a expandir internacionalment la teva marca amb Shopify Markets.

A més a més, el 21 de setembre, els assistents que ho desitgin podran gaudir d’un assessorament presencial a les oficines d’ACCIÓ (Pg. de Gràcia, 129, 08008 Barcelona) i individualitzat per part dels experts de Mushdesk. Cal demanar-lo quan facis la inscripció a aquesta jornada. Les places són limitades.

No t'ho perdis!

 

Aquesta sessió forma part del servei International eTrade per impulsar la internacionalització de les empreses catalanes a través dels canals digitals.

ACCIÓ t'acompanya en aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 450 organismes de suport a l’empresa en 50 països.

Internacionalització
Alimentació
/ Audiovisual / Cosmètica, benestar i economia silver / Educació, formació i serveis editorials / Moble i hàbitat / TIC i transformació digital / Turisme, cultura, oci, esports i restauració / Tèxtil i moda / Videojocs / Vins, caves i begudes

Descobrir com millorar l'experiència de compra als diferents mercats amb Shopify.

Una empresa que faci servir Shopify i en vulgui treure el màxim partit per exportar o una empresa que tingui previst incorporar Shopify als seus canals de venda.

12.00 h

Benvinguda i presentació dels serveis i ajuts del programa International eTrade

Josep Queró, consultor del programa International eTrade d’ACCIÓ

12.10 h

Shopify markets per millorar l’experiència de compra

Luis Vicente, Head of Growth a Mushdesk

Continguts:

  • Introducció: Localització
  • Beneficis de localitzar experiències de compra a la teva botiga Shopify
  • Està la teva marca preparada per a localitzar experiències en altres països?
  • Shopify Markets vs botigues d'expansió
  • Configura el teu Shopify Markets: Configura la teva moneda principal i activa monedes locals; Exclou productes per mercat; Crea regles de preus per mercats; Estratègia de dominis per a millorar el SEO; Idiomes: alternatives per a traduir la teva botiga; Enviaments, impostos i duanes.
13.10 h

Torn obert de preguntes

13.30 h

Fi de la sessió

Si vols gaudir d’un assessorament presencial i individualitzat per part dels experts de Mushdesk, caldrà que ho indiquis en el formulari d'inscripció per aquest acte. Places limitades.

La sessió combinarà els idiomes català i castellà.

 

Organitza

Més informació