ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 19 de setembre del 2023

De 09.00 h a 10.00 h

Gratuït

 

Descobreix la clau de l'èxit en la valoració de startups des del punt de vista de l'inversor!

En aquesta sessió virtual, revelarem els secrets per avaluar amb precisió les startups. Ens centrarem en els factors clau que cal tenir en compte, com ara l'equip, el mercat, els competidors, el model de negoci i molt més. 

A més, no deixarem de banda els aspectes que influeixen en la valoració, com l'oferta i la demanda, així com les tendències macroeconòmiques. També aprofundirem en els mètodes de valoració més avançats i àmpliament utilitzats. 

Per rematar, aprendràs com les startups han d’afrontar amb èxit una ronda de finançament i de com tenir èxit en les converses amb els inversors.

No deixis escapar aquesta oportunitat única per conèixer més a fons el món de la valoració de startups.

 

Els esmorzars de finançament d'ACCIÓ són trobades mensuals amb experts de l’ecosistema financer i els mercats de capital, tant a escala nacional com internacional. En aquestes sessions podràs conèixer nous instruments financers (capital risc, crowdfundingbusiness angels,...) i aprendre dels casos d'èxit més recents d’inversors i emprenedors.

Finançament / Startups i Emprenedoria
Tots els sectors

Adquirir el coneixement i les eines necessàries per impressionar els inversors i obtenir el finançament necessari per fer créixer la teva startup.

Una startup, un emprenedor, un consultor o un inversor.

09.00 h

Benvinguda

Oriol Sans, sènior mànager d'Startups d'ACCIÓ

09.10 h

Ponència de Luis Llorens, Principal, EMEA Fund, a Plug & Play

09.45 h

Torn obert de preguntes

10.00 h

Fi de la sessió

Organitza

Més informació