ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimarts, 19 de setembre del 2023

De 15.00 h a 16.00 h

Gratuït

 

Descobreix el potencial del mercat nord-americà per a la teva empresa d'alimentació

Els Estats Units constitueixen un mercat madur i altament competitiu, amb una àmplia oferta nacional i internacional. Aquesta situació implica exigències i requisits d'entrada més elevats, i comprendre el seu funcionament pot ser complicat. Tot i això, per a les empreses catalanes d'alimentació, és un país que ofereix un gran potencial.

En aquesta sessió virtual, coneixeràs les característiques clau a tenir en compte si vols introduir els teus productes en aquest mercat:

  • Estructures dels canals de distribució (tant off-line com on-line): figures bàsiques, marges i comissions, principals marketplaces.
  • Principals regulacions i barreres a considerar.
  • Importància del màrqueting i la comunicació: presentar els productes des de la perspectiva del consumidor americà, packaging, inversió en publicitat.
  • Tendències de consum: dietes més saludables i sostenibles, interès en productes free-from, vegans i funcionals.
  • Altres aspectes rellevants a tenir en compte.

A més, a partir del 2024, el servei d'Expansió Internacional: Food Retail estarà disponible també als Estats Units. Aquest servei, que ja ha obtingut bons resultats al Regne Unit i França, ofereix una primera fase de validació d'estratègia d'entrada al mercat i anàlisis del sector, així com una segona fase de contacte amb potencials compradors i retailers.

Tant si ja estàs exportant productes alimentaris als Estats Units com si estàs considerant-ho, aquesta sessió et proporcionarà informació clau perquè coneguis totes les opcions disponibles.

Aprofita aquesta oportunitat per expandir la teva empresa d'alimentació i aconseguir nous èxits en aquest mercat competitiu!

Internacionalització
Alimentació

Entendre el funcionament del mercat dels Estats Units per a empreses d'alimentació.

Empreses elaboradores o comercialitzadores de productes d'alimentació.

Organitza

Més informació