null

Actes External

dimecres, 20 de setembre del 2023

De 09.30 h a 12.00 h

Gratuït

 

L’economia blava és un concepte relativament recent, i que podríem definir com l’economia que reconeix la importància dels mars i els oceans com a motors de l’economia pel seu gran potencial per a la innovació i el creixement.

En aquest marketplace es presentaran els principals reptes d’innovació que planteja l'economia blava de la mà d’experts, empreses i entitats destacats en aquest àmbit.

També s'explicaran les oportunitats de finançament europeu, així com les oportunitats empresarials i reptes científico-tecnològics en l'economia blava.

Es donaran a conèixer les solucions científiques i tecnològiques davant dels reptes plantejats.

Si vols aprendre més de l'economia blava i descobrir les oportunitats que ofereix, no et perdis aquesta sessió!

 

ACCIÓ t'acompanya en aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 450 organismes de suport a l’empresa en 50 països.

Aquesta jornada forma part dels EU-Maritime Days de la Comissió Europea, que promou la sensibilització i activisme per promoure la protecció dels oceans i entorns marítims i costaners.

Innovació, tecnologia i R+D
Alimentació
/ Altres / Altres indústries del transport / Automoció, moto i mobilitat lleugera / Biotecnologia / Cosmètica, benestar i economia silver / Economia circular / Energia i recursos / Indústria 4.0 i tecnologies del futur / Indústria farmacèutica / Logística, e-commerce i distribució / Paper, cartró i packaging / Química i plàstics

Conèixer oportunitats i solucions innovadores, col·laborar en nous projectes d'innovació i connectar amb empreses, centres tecnològics i experts que comparteixen reptes en l'economia blava.

Una empresa, un clúster, un centre tecnològic o una entitat interessada en l'economia blava.

Consulta el programa complet a la documentació relacionada d'aquesta pàgina.

La sessió combinarà la llengua catalana i castellana.

Més informació


Passeig Marítim de la Barceloneta 37-49
08003 Barcelona