ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 27 al 29 de setembre de 2023

Inscripcions fins al 28 d'agost
Gratuït

Vols posicionar la teva empresa o les teves solucions als mercats de client públic de Noruega?

Participa en la missió empresarial a Noruega, els dies 28 i 29 de setembre. Reunirem en dos dies alguns dels principals compradors públics noruecs, ciutats, regions, ministeris, i agències públiques, així com fomentarem els B2B amb potencials socis locals, empreses ja establertes en projectes públics d’aquest país nòrdic.

Amb aquesta activitat, les empreses catalanes tenen una oportunitat única per accedir a diferents àmbits de les inversions públiques, en un dels mercats segurament més exigents, pel que fa a la qualitat i especificitat dels serveis públics. Per això, des de GOOSE es farà una selecció de les empreses/solucions que ofereixin majors perspectives de competitivitat, considerant especialment el valor afegit tècnic/innovador.

Els sectors que preveiem ofereixen millors perspectives per potencials oferents catalans/europeus, i per tant prioritzats, seran la Salut, la Green economy i les TIC. La participació serà gratuïta, amb nombre reduït d’admissions, i només caldrà finançar-se viatge i allotjament.

No t'ho perdis!

 

Aquesta activitat s'emmarca dins del projecte europeu GOOSE (GA nº101034095), liderat per ACCIÓ i cofinançat pel programa COSME de la Unió Europea.

GOOSE és un projecte punter, que posiciona els productes/serveis europeus en el client públic de 6 mercats tercers: Japó, Vietnam, Sèrbia, Noruega, Xile i Colòmbia. GOOSE disposa d’una estratègia ja consolidada, amb ACCIÓ al capdavant, liderant 3 institucions més de suport a l’empresa: l'Estonian Chamber of Commerce and Industry-ECCI, qui dirigeix la missió, Flanders Investment and Trade-FIT i la Croatian Employers Association-CEA.

 

Internacionalització
Economia circular
/ Salut i serveis sanitaris / TIC i transformació digital

Posicionar les empreses catalanes als projectes públics de Noruega

Una empresa, consultoria i enginyeria de medi ambient, energia, canvi climàtic, transport/mobilitat, salut.