ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

27 i 28 de setembre del 2023

Gratuït

 

El Congrés sobre Intel·ligència Artificial i Big Data al sector empresarial, en el marc de l'Estratègia d'Intel·ligència Artificial de Catalunya Catalonia.AI, mostrarà els principals reptes als quals s’enfronta la intel·ligència artificial, les tendències i les best practices d’empreses pioneres, així com les novetats tecnològiques i la seva aplicació i casos d'èxit explicats en detall.

L'esdeveniment aplegarà, durant dos dies, experts i empreses multisectorials que compartiran les novetats actuals i la seva visió de futur sobre el futur de la intel·ligència artificial. El primer dia, el 27/09, tractarà sobre les estratègies i les tendències, i a l'endemà, el 28/9 sobre la tecnologia i el desenvolupament.

Addicionalmet, l'AI & Big Data Congress serà el punt de trobada entre professionals, proveïdors i empreses que vulguin desenvolupar o estiguin duent a terme projectes en l’àmbit de la Intel·ligència Artificial i el Big Data i una gran ocasió per encetar converses de negoci en aquests àmbits.

Innovació, tecnologia i R+D
Indústria 4.0 i tecnologies del futur
/ TIC i transformació digital

AI & Big Data Congress és el punt de trobada entre professionals, proveïdors i empreses que vulguin

Una empresa, un professional, un proveïdor que vulgui desenvolupar o estigui duent a terme projectes en l’àmbit de la Intel·ligència Artificial i el Big Data.

Col·labora

Més informació


Av. Diagonal, 547
08008 Barcelona