ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimecres, 27 de setembre del 2023

De 16.00 h a 17.30 h

Gratuït

 

Fes créixer la teva empresa i impulsa la teva competitivitat amb els fons Next Generation de l'EOI!

En aquesta sessió coneixeràs les diferents convocatòries gestionades per la Escuela de Organización Industrial (EOI) en el marc dels Fons Next Generation, dissenyades per ajudar-te a impulsar la competitivitat i la innovació de la teva empresa.

Per fer-ho, l’EOI ens presentarà els següents programes:

  • Programa Generación Digital: Aquest programa inclou dues convocatòries que ofereixen formació en transformació digital per a directius i empleats de pimes amb plantilles de 10 a 249 treballadors. També es disposarà d'una convocatòria destinada a subvencions per a la contractació.
  • Programes Activa: Assessorament personalitzat de part d'experts en àmbits com la Indústria 4.0, el Creixement i la Ciberseguretat per a la teva empresa.
  • Programa de Suport als Digital Innovation Hubs (DIH): Aquest programa proporciona ajuts per a l'assessorament, els assaigs i l'experimentació amb l'objectiu de fomentar la innovació i l'adopció de tecnologies digitals disruptives en col·laboració amb organismes de recerca associats als DIH.
  • Programa d'Acceleració de Startups: Si tens una startup o ets un emprenedor innovador, t'oferim assessorament i formació personalitzada per impulsar el creixement i el desenvolupament del teu projecte.

T'animem a connectar-te a aquesta sessió virtual i descobrir el programa que millor s'ajusti a les necessitats del teu negoci.

 

Aquestes iniciatives estan impulsades pel Ministerio de Industria, Comercio y Turismo emmarcades en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, amb el finançament de NextGeneration EU, i compten amb la col·laboració de l’Agència per la Competitivitat de l'Empresa (ACCIÓ).

Si t'interessen els fons NGEU, tens al teu abast l’Oficina Next Generation EU que et permetrà identificar les noves convocatòries d’aquests fons europeus i rebre orientació i assessorament per millorar la teva estratègia d’accés a les subvencions Next Generation EU.

Estratègia empresarial
Tots els sectors

Conèixer les convocatòries d'ajuts obertes de l'EOI de Next Generation per fer créixer la teva empresa o startup.

Una pime o una startup de qualsevol sector.

16.00 h

Benvinguda

Cinthya Villafaña, líder d'equip de l'Oficina Next Generation EU d'ACCIÓ

16.10 h

Presentació dels ajuts Next Generation de l’EOI dirigits a pimes

16.55 h

Presentació de l’Equip Indústria 4.0

Carles Miranda, Mànager d'Indústria 4.0 I Economia Circular d'ACCIÓ

17.05 h

Presentació de l’Oficina Next Generation

Cinthya Villafaña, líder d'equip de l'Oficina Next Generation EU d'ACCIÓ

17.15 h

Torn obert de preguntes

17.30 h

Fi de la sessió

La sessió combinarà la llengua catalana i castellana.