ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimecres, 27 de setembre del 2023

De 09.30 h a 10.45 h

Gratuït

 

Vols iniciar i impulsar les teves vendes al mercat xinès?

Després de tres llargs anys de tancament a causa de la COVID-19, el gegant mercat xinès ha reobert finalment les portes. Tot i que el panorama del creixement econòmic pot semblar menys vibrant del que s'esperava, en el món de la bellesa i la cura personal, les coses són ben diferents: aquestes categories de productes han demostrat un creixement excepcional de gairebé dos dígits respecte al 2022 (Mckinsey & Company).

Enmig d'aquest panorama canviant, les empreses xineses han guanyat terreny en diverses àrees, però en el món de la bellesa, les marques internacionals continuen destacant i creixent en influència. Les plataformes de comerç electrònic transfrontereres com Tmall i JD s'alcen com a jugadors clau en aquesta nova onada de comercialització. Si vols portar els teus productes al mercat xinès, aquestes plataformes són el canal principal que no pots obviar.

En aquesta sessió, comptarem amb la presència de Madrona Marcet, directora de les Oficines Exteriors de Comerç i Inversions a Shanghai i Hong Kong, juntament amb Cecilia Chen, consultora experta en el món del comerç electrònic xinès. Elles dues ens  compartiran les xifres més rellevants sobre el sector de la bellesa i la cura personal al mercat xinès, així com les oportunitats emergents per a les empreses catalanes.

A més, comptarem amb dos ponents experts en el sector a la Xina:

Angela Lin, Head of Business Development de Tmall Global per Espanya i Portugal, que ens parlarà de les oportunitats que ofereixen els dos sectors en l'actualitat, així com les perspectives futures en l'evolució del creixent mercat digital xinès.

Ivan Borrego, director general del Beauty Clúster, que ens compartirà la seva experiència al mercat xinès.

En finalitzar les ponències, donarem a conèixer els detalls de la missió empresarial a la Xina que tindrà lloc del 20 al 22 de maig del 2024. L'objectiu d'aquesta missió és brindar-te una oportunitat directa per conèixer els agents clau que t'ajudaran a aprofitar les oportunitats del mercat online xinès.

Com a avantatge addicional, les empreses participants d'aquesta missió, tindran la possibilitat de participar en el Pavelló ICEX a la Fira China Beauty Expo, que tindrà lloc a Shanghai del 22 al 24 de maig del 2024. Aquest esdeveniment és d'importància destacada en aquesta indústria i, a més, l'any 2024 té una importància especial, ja que Espanya és el país convidat d'honor. Per aprofitar plenament aquesta oportunitat, ICEX ha desenvolupat diverses iniciatives de promoció per a donar suport a les marques espanyoles participants. Alfonso Janeiro i Juan Ignacio Pradas, coordinadors del Pavelló ICEX a la fira, estaran presents per proporcionar tots els detalls sobre aquesta oportunitat exclusiva.

Aquesta sessió està especialment dirigida a les empreses que operen en els següents àmbits:

  • Bellesa i cura personal: Aquest segment inclou cosmètica (skin care, maquillatge), cura personal (cos, cabell, cura oral), productes específics "mum & baby", perfums i matèries primeres innovadores utilitzades en aquest sector.
  • Packaging per a productes de bellesa i cura personal: Empreses que es dediquen a la fabricació o subministrament d'envasos i embalatges per als productes relacionats amb la bellesa i la cura personal.
  • Sector mèdic/estètic professional: Aquest àmbit engloba salons de bellesa, spas i altres establiments dedicats a serveis mèdics o estètics professionals.

No deixis escapar aquesta oportunitat única per iniciar i impulsar les teves vendes al mercat xinès!

 

Aquesta sessió forma part del servei International eTrade per impulsar la internacionalització de les empreses catalanes a través dels canals digitals.

Internacionalització
Cosmètica, benestar i economia silver
/ Indústria farmacèutica / Paper, cartró i packaging / Salut i serveis sanitaris

Brindar-te una visió precisa de l'estat actual de la indústria de la bellesa i la cura personal a la Xina, identificant oportunitats clau en el canal online. A més, posar a la teva disposició tota la informació pertinent sobre la propera missió empresarial a la Xina, organitzada per ACCIÓ, coincidint amb el prestigiós esdeveniment China Beauty Expo i els beneficis derivats d'aquesta missió i com aquests poden afavorir les futures interaccions comercials.

Una empresa que es dedica a la bellesa i a la cura personal, al subministrament d'envasos per a aquests sectors o a productes destinats al sector professional (com spas i salons de bellesa, entre d'altres).

09.30 h

Benvinguda

Elena Antonijuan, responsable del programa International eTrade d'ACCIÓ

09.35 h

El sector de la bellesa i la cura personal al mercat xinès i oportunitats emergents per a les empreses catalanes

Madrona Marcet, directora de les Oficines Exteriors de Comerç i Inversions d’ACCIÓ a Shanghai i Hong Kong

Cecilia Chen, consultora d’ACCIÓ experta en el món del comerç electrònic xinès

09.55 h

Beauty Clúster

Ivan Borrego, director general del Beauty Clúster

10.05 h

Tmall Global 

Angela Lin, Head of Business Development de Tmall Global per Espanya i Portugal

10.25 h

ICEX

Alfonso Janeiro, cap del departament de complements de moda d’ICEX

Juan Ignacio Pradas, director territorial de comerç i d’ICEX a Catalunya

10.35 h

Torn obert de preguntes

10.45 h

Fi de la sessió

La sessió combinarà la llengua catalana i castellana.

Organitza

Més informació