ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dilluns, 9 d'octubre del 2023

De 09.00 h a 13.00 h

Gratuït

La jornada, que se celebra al voltant del Dia Internacional de la Nanociència i la Nanotecnologia (9 d’octubre), té com a objectiu mostrar les últimes tendències, casos i experiències d’aplicació a Catalunya de la que actualment es considera com una tecnologia clau per a la indústria del segle XXI.

La jornada constarà de tres parts:

  • Estat de l’art: presentació de les tendències i un mapeig de l’ecosistema a Catalunya i la presentació del II Llibre Blanc De Les Nanotecnologies.
  • Presentació del Nanohub.cat: una plataforma impulsada pel Clúster MAV que té com a objectiu principal connectar organitzacions dedicades o relacionades amb la nanotecnologia per tal d’incrementar-ne la capacitat i competitivitat.
  • Presentacions de casos d’èxit d’aplicació en sectors transversals per part de cinc empreses.

Si vols saber-ne més de les aplicacions de la nanotecnologia i la nanociència, no et pots perdre aquesta jornada multisectorial.

Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Donar a conèixer la situació de la nanotecnologia i la nanociència a Catalunya, així com les principals tendències al món.

Una empresa de qualsevol sector, interessada a conèixer el potencial de la nanociència i la nanotecnologia en diferents aplicacions.

Consulta el programa en l'apartat "Documentació relacionada".


Carrer Martí i Franquès, 1
08028 Barcelona