ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 10 al 13 d'octubre del 2023

Inscripcions fins al 20 de setembre
Gratuït
Vine i participa en el Green Days 2021, l'esdeveniment oficial de reunions empresarials de la fira Pollutec 2023!
 
Del 10 al 13 d’octubre de 2023, se celebra a Lió la fira Pollutec 2023, un esdeveniment internacional de referència en els àmbits de medi ambient, energia i economia circular. 
 
Dins d'aquesta fira, hi haurà el Brokerage Event Green Days 2023, una oportunitat per connectar amb empreses, centres tecnològics i altres experts en medi ambient, energia i economia circular. Podràs descobrir noves tecnologies, trobar potencials clients i socis internacionals, a més de compartir coneixements i estar al dia de les oportunitats de finançament i subvencions.
 
Apunta't i participa en les diferents activitats gratuïtes que s'organitzaran:
 
1 - Brokerage Event Green Days: esdeveniment on podràs tenir reunions bilaterals pre-acordades amb empreses i altres entitats dels àmbits de medi ambient i energia de tot el món. Les reunions empresarials es faran de manera presencial dins de la Fira del 10 al 12 d'octubre. El dia 13 d'octubre es durà a terme una sessió presencial de networking internacional per a clústers (Interclustering).
 
2 - Networking empresarial regions 4Motors: sessió de networking amb empreses de les regions dels 4 Motors d'Europa (Catalunya, Auvergne-Rhône Alpes, Lombardia i Baden-Württemberg). Tindràs l'oportunitat de conèixer l'ecosistema de cada regió de la mà de les agències responsables i interactuar amb empreses de les 4 regions que participen a la fira Pollutec.
 
3 - Visites guiades: La regió Auvergne-Rhône Alpes i la Fira Pollutec organitzaran visites guiades a plantes i llocs d'interès propers a Lió i Grenoble, com ara centres de cogeneració, plantes de tractament de residus i aigües residuals, centres de compostatge, etc. El programa definitiu amb la llista de llocs a visitar i les modalitats d'inscripció es publicarà al setembre, i les visites es faran en anglès.
 
No t'ho perdis!
 
 
Aquest esdeveniment és organitzat per la Cambra de Comerç i Indústria de Rhône-Alpes amb el suport de la xarxa Enterprise Europe Network (EEN).
 
ACCIÓ t'acompanya en aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network (EEN), del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 450 organismes de suport a l’empresa en 50 països.
Innovació, tecnologia i R+D
Economia circular
/ Energia i recursos

Identificar noves tecnologies, establir contacte amb nous clients i buscar potencials socis internacionals. A més, podràs intercanviar coneixement amb altres professionals del sector i estar al dia de les oportunitats en matèria de finançament i subvencions.

Una empresa, un centre tecnològic, una universitat o un clúster actiu en els àmbits de medi ambient i energia-

Les activitats exposades són gratuïtes, però és important tenir en compte que l'empresa haurà d'assumir les despeses relacionades amb el viatge, l'allotjament i l'entrada a la fira Pollutec.

L'idioma de participació serà l'anglès. 


Bd Europe 69680 Chassieu