ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 19 d'octubre del 2023

De 09.00 h a 13.30 h

Gratuït

Cada vegada som més conscients de la importància de preservar el medi ambient per a frenar la seva degradació i assegurar que les generacions futures puguin gaudir dels recursos disponibles en l'actualitat. La creació de productes més respectuosos amb el medi ambient requereix més que mai un sòlid posicionament de marca. Aquest aspecte fa encara més essencial que les empreses que porten a terme innovacions protegeixin els seus dissenys industrials i invencions per a una comercialització adequada.

Dins del marc de l'economia circular, el packaging juga un paper fonamental, ja que els envasos i embalatges són dels elements que tenen un impacte negatiu més gran en la cadena de subministrament. L'ús de materials sostenibles per al packaging es presenta com la millor alternativa per reduir els residus i minimitzar l'impacte ambiental d'aquests envasos i embalatges.

Per tot això, et convidem a una jornada presencial de debat i reflexió sobre com els nous elements intangibles (marques, dissenys i patents) estan modificant la percepció de l'envàs actual i de la cadena de valor. Aquest procés de circularització de l'operativa és una palanca per aconseguir el màxim valor, rendiment i competitivitat.

No t'ho perdis!

Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Adquirir coneixements sobre les últimes novetats i la gestió d'un dels elements intangibles més àmpliament emprats globalment, i com aprofitar-los al màxim per incrementar la competitivitat en una economia cada vegada més enfocada en la circularitat i en el packaging sostenible i distintiu.

Una empresa innovadora.

Consulta els detalls del programa a la documentació relacionada que es troba en aquesta pàgina.

La sessió combinarà els idiomes català i castellà.

Més informació


Joan Güell 211-213
08028 Barcelona